Inspirerende Bestemmingen

Op vakantie bij Nederlanders in het Buitenland

Bedandbreakfast.nl; Op vakantie bij Nederlanders in het Buitenland

Wil jij de beste tips ontvangen tijdens je vakantie in het buitenland, zonder dat er sprake is van een taalbarrière? Kies dan voor een vakantie bij Nederlanders die een B&B zijn gestart in het buitenland. Ontdek de leukste B&B’s op je favoriete bestemming!

Livin’ la vida loca in Spanje

Ga op vakantie bij Nederlanders in Spanje! Geniet van de eeuwenoude cultuur, het klimaat en heerlijke lokale gerechten. Verblijf bijvoorbeeld bij Casa Carlito en ontvang de beste tips van de eigenaren of laat je verwennen bij B&B Finca Portitxol in Ontinyent. ‘s Ochtends geniet je van een heerlijk uitgebreid ontbijt om vervolgens de mooiste plekjes te bezoeken in de omgeving.

Genieten in buurland Duitsland

Kies voor een heerlijke vakantie bij Nederlanders in Duitsland. Dit veelzijdige land heeft veel mooie plekken; van kleine historische dorpjes tot prachtige natuurgebieden. Laat je bijvoorbeeld hartelijk ontvangen door de eigenaren van B&B Schmiedehof, gelegen in het mooie Weserbergland. In het prachtige Eifel-gebied verblijf je bij Feuerhart, waar je alle tijd en ruimte hebt om deze mooie regio te ontdekken.

Zomervakantie in Frankrijk

Frankrijk is een populair vakantieland in Europa. Vier je vakantie bij Nederlanders en kies voor een unieke B&B Frankrijk. Laat je culinair verwennen bij Vert et Bleu of ontvang de beste tips van de eigenaren van Ambiance Lavande. In de prachtige streek de Ardèche vind je Art en Route. Waar wacht je nog op? Bekijk ons aanbod en kies een leuke B&B Frankrijk.

Portugal: authentiek en bijzonder

Een heerlijk mediterraans land met prachtige natuur, gezellige badplaatsen, uitgestrekte stranden en unieke historische steden. Vier je vakantie bij Nederlanders in Portugal! In het midden van het land vind je Casa do Vale Alverangel. De vriendelijke gastheer is tevens een uitstekende kok. Of verblijf bij B&B Cas al Cubo, een kleine en gastvrije B&B centraal gelegen in de Oost-Algarve.

Ontdek de cultuur van Italië

Kies voor een vakantie bij Nederlanders in Italië: een land met een ongelofelijk rijke geschiedenis en heerlijk eten. Geniet van een lekkere cappuccino en bewonder het prachtige landschap. Laat je verwennen door de eigenaren van B&B Abruzzo, een heerlijke B&B voor natuur- en dierenliefhebbers. Lekker en goed eten met eigen biologische olijfolie en wijn doe je bij Country house Montesoffio in Le Marche.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Maaike Theuws

Houdt ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken en doet dit het liefst op een persoonlijke manier. Kiest daarom vaak voor een kleinschalige B&B voor een unieke ervaring.

Laat een reactie achter