Televisie

Aflevering 2 Bed and Breakfast Max: Uitzending Gemist

Uitzending Gemist

Zo’n 1,4 miljoen kijkers zagen op televisie hoe Ron en Natascha er met de winst vandoor gingen in de tweede aflevering van Bed and Breakfast op MAX. Het koppel ontving 104% van de vraagprijs en daarmee werd B&B Cosy rest & fire tot winnaar gekroond.

Extra tientje
Dankzij het extra tientje van Jan en Afke kon B&B Cosy Rest & Fire de winnaarstitel in ontvangst nemen. Vooral de privacy van de omgebouwde garage in Groningen werd gewaardeerd. Kunstenares Maria was iets minder enthousiast over haar verblijf en gaf twee Euro minder.

Tien Euro minder
Ook de meningen over het verblijf bij B&B Slapen bij Mosselman liepen uiteen. Ron en Natascha gaven tien Euro minder, vanwege een benauwd gevoel in de B&B. Jan en Afke gaven daarentegen vijf Euro meer en zeiden daarover tegen Maria: “We vonden dat je heel erg je best had gedaan om het ons naar de zin te maken en dat willen we ook in geld uitdrukken.”

omroep max

Vanuit de Strowagen bij B&B Gastopstal heb je een prachtig uitzicht over de Friese landerijen.

Uitzicht
Over de logeerpartij bij Afke en Jan waren alle kandidaten tevreden, want B&B Gastopstal ontving 100% van de vraagprijs. Met name het uitzicht over de Friese landerijen en de mooie ruimtes werden goed in ontvangst genomen.

Uitzending Gemist
Uiteraard was er tijdens deze aflevering nog veel meer te zien, waaronder een bijzondere stadswandeling door Groningen onder begeleiding van een thuisloze. Kijk de aflevering terug via Uitzending Gemist voor meer memorabele fragmenten.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter