Televisie

Aflevering 4: Bed & Breakfast Omroep Max

Bedandbreakfast.nl; Bed & Breakfast Omroep Max

Het populaire tv-programma ‘Bed & Breakfast’ werd vorige week helaas niet uitgezonden, maar niet getreurd… Vanavond is er weer een gloednieuwe aflevering te zien! Maak alvast kennis met de deelnemende B&B-eigenaren en hun accommodaties.

Bed & Breakfast Omroep MAX op de B&B-boerderij
In de vierde aflevering van dit seizoen bezoeken de B&B-eigenaren drie verschillende provincies, waarbij de deelnemers als eerst op het platteland van Utrecht gaan logeren. De eigenaren van Apud nos Domi bijten het spits af bij hun monumentale B&B-boerderij. Wat zullen de B&B-houders vinden van een overnachting bij een melkveehouderij?

B&B Het Maagdenhuis is een historische B&B in het Brabantse Asten.

B&B Het Maagdenhuis
Ook brengen de deelnemers een bezoek aan de provincie Noord-Brabant, waar ze echte Brabantse worstenbroodjes gaan bakken. De B&B-eigenaren overnachten bij Bed & Breakfast Het Maagdenhuis in Asten; een uniek historisch gebouw in het centrum van Asten, wat in 1954 officieel in gebruik werd genomen als Wijkgebouw van het Wit-Gele kruis. De B&B bevindt zich op slechts 300 meter van de gezellige markt met diverse winkels en restaurants.

Bed en Broodje Bloem in Delft is vanavond te zien in ‘Bed & Breakfast’ bij Omroep Max.

Bed en Broodje Bloem
De aflevering wordt afgesloten bij Bed en Broodje Bloem aan de rand van het oude centrum van Delft; waar de schilder Vermeer woonde, werkte en zijn sporen naliet. De B&B is gevestigd in twee samengevoegde ‘arbeidershuisjes’ in het Westerkwartier van Delft. Gasten kunnen kiezen uit vier kamers, die uiteraard allemaal zijn vernoemd naar verschillende bloemen.

Bed & Breakfast Omroep MAX
Maandag 27 november, 21.20 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Deel dit artikel

Over de auteur

Rianne van de Pas

Reisfanaat en gek op kleinschalige accommodaties.

Laat een reactie achter