Televisie

Aflevering 4: Bed & Breakfast Omroep Max

Bedandbreakfast.nl; Bed & Breakfast Omroep Max

Het populaire tv-programma ‘Bed & Breakfast’ werd vorige week helaas niet uitgezonden, maar niet getreurd… Vanavond is er weer een gloednieuwe aflevering te zien! Maak alvast kennis met de deelnemende B&B-eigenaren en hun accommodaties.

Bed & Breakfast Omroep MAX op de B&B-boerderij
In de vierde aflevering van dit seizoen bezoeken de B&B-eigenaren drie verschillende provincies, waarbij de deelnemers als eerst op het platteland van Utrecht gaan logeren. De eigenaren van Apud nos Domi bijten het spits af bij hun monumentale B&B-boerderij. Wat zullen de B&B-houders vinden van een overnachting bij een melkveehouderij?

B&B Het Maagdenhuis is een historische B&B in het Brabantse Asten.

B&B Het Maagdenhuis
Ook brengen de deelnemers een bezoek aan de provincie Noord-Brabant, waar ze echte Brabantse worstenbroodjes gaan bakken. De B&B-eigenaren overnachten bij Bed & Breakfast Het Maagdenhuis in Asten; een uniek historisch gebouw in het centrum van Asten, wat in 1954 officieel in gebruik werd genomen als Wijkgebouw van het Wit-Gele kruis. De B&B bevindt zich op slechts 300 meter van de gezellige markt met diverse winkels en restaurants.

Bed en Broodje Bloem in Delft is vanavond te zien in ‘Bed & Breakfast’ bij Omroep Max.

Bed en Broodje Bloem
De aflevering wordt afgesloten bij Bed en Broodje Bloem aan de rand van het oude centrum van Delft; waar de schilder Vermeer woonde, werkte en zijn sporen naliet. De B&B is gevestigd in twee samengevoegde ‘arbeidershuisjes’ in het Westerkwartier van Delft. Gasten kunnen kiezen uit vier kamers, die uiteraard allemaal zijn vernoemd naar verschillende bloemen.

Bed & Breakfast Omroep MAX
Maandag 27 november, 21.20 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Deel dit artikel

Over de auteur

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas was van 2011 tot 2019 werkzaam als marketing medewerker bij Bedandbreakfast.nl.

Laat een reactie achter