Televisie

Aflevering 5: Bed & Breakfast Omroep Max

bedandbreakfast.nl; bed en breakfast max

Vanavond zendt Omroep Max alweer de 5e aflevering uit van het zevende seizoen Bed & Breakfast op NPO1. De B&B-eigenaren overnachten bij twee B&B’s in Noord-Brabant en een B&B in Zeeland. We wensen je weer veel kijkplezier bij de laatste aflevering van dit jaar!

In de 5e aflevering van dit zevende seizoen bezoeken de B&B-eigenaren weer bijzondere B&B’s. Een van de deelnemers in deze aflevering is B&B Bem Vindos in het Noord-Brabantse Goirle. B&B Bem Vindos is gevestigd in een modern appartementengebouw nabij een oud klooster. De B&B ligt midden in het centrum van Goirle, ondanks dat wordt de B&B omgeven door een oase van rust. B&B Bem Vindos is gelegen aan een sfeervolle bijzondere tuin en op loopafstand van natuurgebied Gorp en Rovert en De Regte Heide.

Bed & Breakfast Omroep Max

B&B Bem Vindos in Goirle is te zien in de 5e aflevering van Bed & Breakfast vanavond.

Bed and Breakfast Steenbergen is vanavond ook te zien in het programma Bed & Breakfast. De B&B is gevestigd in een statig pand in het Noord-Brabantse Steenbergen. De B&B-eigenaren ervaren hier hoe het is om in een echt hemelbed te slapen. De gastenverblijven zijn zeer ruim en beschikken over een eigen zithoek, eethoek, badkamer met ligbad en zelfs een complete keuken.

Bed & Breakfast Omroep Max

Stijlvol baden bij Bed and Breakfast Steenbergen in Steenbergen.

De derde B&B die in de uitzending te zien is, is wel een hele bijzondere! De B&B-eigenaren overnachten namelijk in een kajuit van een binnenvaartschip. De Black Pearl in Terneuzen is een kleinschalige Bed & Breakfast, waar gasten de intimiteit van het leven op een binnenvaartschip ervaren. De twee luxe kajuiten zijn met zorg gebouwd in het voormalige ruim van het schip.

Bed & Breakfast Omroep Max

B&B Black Pearl in Terneuzen; de deelnemers overnachten op een binnenvaartschip.

Een favoriet onderdeel in iedere aflevering, is het lokale uitje wat de B&B-eigenaren organiseren voor elkaar. In deze aflevering wordt er door de eigenaren van B&B Black Pearl een tochtje georganiseerd over de Zeeuwse wateren. Ook maken de B&B-eigenaren een muzikaal uitstapje… Er wordt namelijk djembé gespeeld.

Bed & Breakfast Omroep MAX
Maandag 4 december, 21.20 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas was van 2011 tot 2019 werkzaam als marketing medewerker bij Bedandbreakfast.nl.

Laat een reactie achter