Inspirerende Bestemmingen

Bed en breakfasts met dieren en speelweide

B&B met dierenweide

Leuk voor kinderen: een bed & breakfast met dierenweide

De voorjaarsvakantie komt er weer aan, en die wordt massaal gevierd! Naar verwachting trekken zo’n anderhalf miljoen Nederlanders er de komende weken op uit. Hier zijn een paar bed & breakfast-tips voor een leuke week weg.

Lammetjes op de boerderij
Nog even en we zien de eerste lammetjes weer in de wei. Als je nu naar een bed & breakfast op een boerderij gaat, heb je kans dat je een kalfje, lammetje of biggetje geboren ziet worden. Dat is toch wel heel bijzonder, zeker voor kinderen! Klik hier voor een overzicht van B&B’s op de boerderij.

Speeltuin
Wat is het heerlijk dat de winter op zijn einde loopt, en dat kinderen weer lekker buiten kunnen spelen. Ideaal voor jonge gezinnen zijn B&B’s met bijvoorbeeld aangrenzende gastenkamers en een speeltuintje of dierenweide. Op Bedandbreakfast.nl kun je heel doelgericht zoeken naar B&B’s, met behulp van trefwoorden zoals ‘speeltuin’, ‘dieren’ en ‘kindvriendelijk’.

Natuurwandeling
De knoppen staan alweer aan de bomen en hier en daar ontluiken de eerste bloemen. Een prachtige tijd voor lange boswandelingen. Overal in Nederland liggen bed & breakfasts aan de rand van natuurgebieden – of zelfs er middenin. Kies bijvoorbeeld voor een gezellige blokhut of knus chalet.

Voorjaarsshoppen
Ook zo benieuwd naar de nieuwe voorjaarscollectie? Grijp de vakantie aan om jezelf eens helemaal in het nieuw te steken. Een B&B is ideaal als je in de stad wilt overnachten. Je hebt in alle steden een groot aanbod van bed and breakfasts, vaak middenin het centrum. Bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Groningen. Vraag je gastfamilie naar hotspots voor de beste koopjes.

Caranaval vieren
In het zuiden van het land valt de voorjaarsvakantie later, want daar moet gecarnavald worden! Beleef het feestgedruis mee in de grotere Brabantse steden zoals Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Breda. Of verder naar het zuiden, bijvoorbeeld in Venlo of Maastricht. Maar ook – juist – in de kleine dorpjes wordt caraval fanatiek gevierd! Zoek een B&B vlakbij het dorpcafé en ervaar dit Bourgondische volksfeest zoals het echt bedoeld is.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter