B&B Boerderij

Bed & breakfast geopend in oude Brabantse hoeve

In het schilderachtige Oost-Brabantse dorpje Moergestel is vorige maand een bed & breakfast geopend in een eeuwenoude boerderij. ‘Erfgoedlogies Den Heijkant’ bestaat uit zes appartementen die zijn ingericht in drie verschillende schuren. Dit is landelijk logeren ten top!

Erfgoed Den Heijkant ligt middenin de schilderachtige Brabantse regio De Kempen.

Erfgoed Den Heijkant ligt middenin de schilderachtige Brabantse regio De Kempen.

Wandelen tussen veldbloemen
De boerderij is al sinds het midden van de zeventiende eeuw bezit van de familie Bierkens. Tegenwoordig is het complex een Rijksmonument. In de omgeving liggen uitgestrekte landerijen en bossen die uitnodigen voor een een stevige herfstwandeling. Een heerlijke locatie om een paar dagen te verblijven! Foto’s en meer informatie over Erfgoed Den Heijkant vind je op Bedandbreakfast.nl.

Landelijke B&B’s op Bedandbreakfast.nl
Als je houdt van een authentieke, landelijke sfeer, bekijk dan op Bedandbreakfast.nl ook eens de andere bed & breakfasts in vaak eeuwenoude woonboederijen en hoeves.

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter