B&B Aanraders

Bed & breakfast in een boomstamhuisje

B&B Boomstamhuisje

Weer eens wat anders: een B&B in een boomstamhuisje.

Je weet dat iets ‘hot’ is, als ontwerpers er hun naam aan verbinden. Zo is er nu de ‘Design B&B’. Een houten vakantiehuisje ontworpen door Piet Hein Eek, bekend van zijn sloophouten meubilair. Het vakantiehuisje is een rechthoekig blokje opgebouwd uit tientallen ronde boomstammen.

“De bekende ontwerper Piet Hein Eek heeft in het verleden dit boomstamhuisje ontworpen. Het is eigenlijk een uitver­groot model van zijn boomstamkast”, aldus het bedrijf dat de huisjes verkoopt.

B&B huisje 2

Het boomstamhuisje met gesloten ramen.

Bed & breakfast in een blokhut
Voor zover wij weten is er nog geen bed & breakfast in een van deze boomstamhuisjes gestart. Maar geen nood, overal in Nederland zijn B&B’s in romantische houten huisjes, vaak in of bij het bos. Zoals Het Houten Huisje in Utrecht: een ruim chalet met een veranda waar je lekker kunt onthaasten. Of het gezellige ‘Boshuis’ van Bed & Breakfast Witvers Inn in het Drenthse Dalen.

Vind B&B’s in Nederland op Bedandbreakfast.nl
Je vindt deze en tientallen andere houten accommodaties eenvoudig op Bedandbreakfast.nl. Zoek op trefwoorden zoals ‘blokhut’, ‘chalet’ of ‘houten huisje’ en kies jouw ideale B&B.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter