Televisie

Bed & Breakfast MAX – Aflevering 3 – Seizoen 8

Bedandbreakfast.nl; Bed & Breakfast MAX – Aflevering 3 – Seizoen 8

Kijk je alweer uit naar een spiksplinternieuwe aflevering van Bed & Breakfast bij Omroep MAX? Ga er dan maar eens goed voor zitten, want donderdagavond krijg je een kijkje in de bijzondere wereld van de volgende eigenaren én hun B&B’s!

Deelnemers B&B MAX aflevering 3

Deze week zijn de deelnemers van Bed and Breakfast bij MAX te vinden in het oosten van Nederland, waar het avontuur van start gaat bij Bed & Breakfast ‘Vrouwe Fortuna’. De B&B is gevestigd in de voormalige Zuiderzeestad Vollenhove, waar je heerlijk kunt ronddwalen langs monumentale panden of door het nabijgelegen Nationale Park Weerribben-Wieden.

max

Bed and Breakfast Zwolle

De tweede overnachting vindt eveneens plaats in Overijssel, dit keer in de Hanzestad Zwolle. Hier overnachten de kandidaten Bij de Sassenpoort: een monumentaal pand uit 1775, gelegen in het hart van de gezellige binnenstad. De B&B beschikt over vijf knusse gastenkamers en ’s morgens kun je rekenen op een lekker ontbijt. Kortom: een fijne uitvalsbasis voor een citytrip!

Bed and Breakfast Dwingeloo

Voor de laatste overnachting vertrekt het gezelschap richting Drenthe, waar ze neerstrijken bij Het Bonte Paard in Dwingeloo. Deze plaats wordt door velen gezien als één van de mooiste brinkdorpen die de provincie rijk is. En met Nationaal Dwingelderveld om de hoek, kan een bijzonder uitstapje in de natuur niet uitblijven. Hoe zullen de deelnemers uit Bed & Breakfast dit ervaren?

Bed & Breakfast Omroep MAX
Donderdag 1 maart, 21.20 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

3 Reacties

Laat een reactie achter