Televisie

Bed & Breakfast MAX – Aflevering 4 – Seizoen 8

Bedandbreakfast.nl; Bed & Breakfast MAX – Aflevering 4 – Seizoen 8

Laat de popcorn en frisdrank maar achterwege, want donderdagavond kun je gewoon weer smullen van een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast bij Omroep MAX! De B&B-houders logeren deze week in de Gelderland en Utrecht: ontdek snel de deelnemende B&B’s.

omroep max

Spirituele Bed and Breakfast

De aflevering gaat van start in het Gelderse Klarenbeek bij Het Broeckse Hof. De B&B is gevestigd boven de werkplaats van een boerderij uit 1927 en beschikt over drie verschillende slaapkamers. De beleving van rust staat centraal en vormt een belangrijk uitgangspunt in de tuin. Ook organiseren B&B-eigenaren Stoffer en Tiente regelmatig spirituele activiteiten op hun terrein of in de aanwezige yurt. Hoe zullen de andere deelnemers hierop reageren?

max

Bed and Breakfast Amersfoort

Voor de tweede overnachting én een ritje in zespersoons tuktuk, vertrekt het gezelschap naar het historische centrum van Amersfoort. Hier verblijven ze in de B&B van Janneke en Peter: In Negentienvijf. Bij deze monumentale B&B kun je kiezen uit twee luxe gastenkamers met privébadkamer en ’s morgens wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd. Bovendien ligt de B&B op steenworp afstand van alle winkels en bezienswaardigheden die de stad rijk is.

Bed and Breakfast aan de Waal

Als laatst wordt Bed & Breakfast Aan de dijk in Brakel bezocht, waar B&B-eigenaren Ans en Hans aan het roer staan. Het dorp is onderdeel van de gemeente Zaltbommel, waardoor de groep uiteraard een bezoek brengt aan het oude vestingsstadje en op ‘gootspokentocht’ gaat. Tijdens deze expeditie is het de bedoeling om zoveel mogelijk spoken te ontdekken die hangen, zitten of liggen in de dakgoten van de Zaltbommelse woningen.

Bed & Breakfast Omroep MAX
Donderdag 8 maart, 21.20 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter