Televisie

Bed & Breakfast MAX – Aflevering 5 – Seizoen 8

Bedandbreakfast.nl; Bed & Breakfast MAX – Aflevering 5 – Seizoen 8

Maak je klaar voor een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast op MAX, die dit keer in het teken staat van historie en water. De B&B-houders overnachten deze week in Haarlem, Harderwijk en op Urk. Ontdek snel de deelnemende B&B’s en kies alvast je favoriet!

Bed and Breakfast Haarlem

In de vijfde aflevering van Bed and Breakfast op MAX, wordt het spits afgebeten door Ad en Esther van Het Hart van Haarlem. Zij ontvangen hun collega’s in hun monumentale pand aan de Gedempte Oudegracht. De B&B beschikt over twee rijkelijk gedecoreerde gastenkamers en is gunstig gelegen vlakbij alle trekpleisters die de stad rijk is; uiteraard trekken de deelnemers eropuit om het historische centrum te ontdekken.

Bed and Breakfast Harderwijk

Voor de tweede overnachting reist het gezelschap van Noord-Holland naar Gelderland, waar zij neerstrijken bij de B&B van Geert en Charla in Harderwijk. De stad staat vooral bekend als thuishaven van het Dolfinarium, maar dankzij de rijke voorgeschiedenis als Hanzestad vind je hier ook tal van monumenten, idyllische pleintjes, een gezellige haven en een bruisend centrum. Tijdens het uitstapje maakt de groep een boottocht en wordt er een kookworkshop gevolgd.

Bed and Breakfast Urk

De laatste stop vindt plaats op Urk, hier logeren de kandidaten uit Bed and Breakfast bij Jelle en Rina van B&B Morgenster. De accommodatie biedt vier verschillende gastenkamers én een schitterend uitzicht over het IJsselmeer. Bovendien ligt de B&B pal naast de vuurtoren en nabij de historische Westhaven; in dit authentieke vissersdorp kom je ogen en oren tekort… Of denken de deelnemers daar anders over, na een heuse ginkiestocht?

Bed & Breakfast Omroep MAX
Donderdag 15 maart, 21.20 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter