Televisie

Bed & Breakfast MAX – Aflevering 7 – Seizoen 8

Bedandbreakfast.nl; Bed & Breakfast MAX – Aflevering 7 – Seizoen 8

Na een week van afwezigheid, is het donderdag alweer tijd voor de – voorlopig – laatste aflevering van Bed and Breakfast op MAX. De kandidaten komen dit keer uit Bilthoven, Schiedam en het Gelderse Ooij. Raad jij welke B&B tot winnaar wordt uitroepen?

max

Bed and Breakfast Bilthoven

De logeerpartij gaat van start bij Bed & Bubbles in Bilthoven, waar Jacqueline en Merel hun medekandidaten als eerst ontvangen. De B&B beschikt over diverse kleurrijke gastenkamers met dromerige namen als Blozende Bloesem, Zinderende Zomer en Vliegende Vlucht. Voor het ontbijt kunnen de gasten terecht bij de brasserie op de begane grond, die ook door de B&B-houders wordt gerund. Tijdens het uitje brengt het gezelschap een bezoek aan Paleis Soestdijk.

Bed and Breakfast Schiedam

De tweede overnachting vindt plaats bij de B&B van Jan en Hycko in Schiedam, waar de deelnemers uit Bed and Breakfast cocktails gaan mixen. Uiteraard is er in de Zuid-Hollandse stad nog veel meer te beleven, waaronder de jaarlijks terugkerende Brandersfeesten met braderie, gondelvaart en live muziek. Daarnaast vind je hier tal van monumenten zoals de Korenbeurs, de St. Liduinabasiliek en de bekende Schiedamse molens.

Bed and Breakfast Ooij

De laatste accommodatie die dit seizoen wordt bezocht is MOoij Bed en Breakfast: een bijzonder pand met een industrieel ontwerp en vier stoere gastenkamers. De B&B is gelegen in de uiterwaarden van de Waal, waar vooral de natuur centraal staat. Als gast ontwaak je ’s morgens met het geluid van wilde paarden, runderen, vogels en kikkers… Open de kamerdeuren naar je terras en geniet optimaal van de natuur. Zin om tussendoor een dagje te shoppen? Nijmegen ligt op steenworp afstand!

Bed & Breakfast Omroep MAX
Donderdag 5 april, 21.20 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter