Televisie

Bed & Breakfast MAX – Aflevering 2 – Seizoen 8

De donderdagavond is officieel omgedoopt tot Bed & Breakfast Avond! De tweede aflevering van de populaire serie belooft extra bijzonder te worden, want de B&B-eigenaren overnachten in een vliegtuig… Een echte Fokker F27!

Uiteenlopende B&B’s in Bed & Breakfast

In de tweede aflevering van Bed & Breakfast overnachten de B&B-eigenaren in drie verschillende provincies. Zo verblijven ze bij een B&B in de Zuid-Hollandse wereldstad Rotterdam en bij een oud dijkhuis in Gelderland. De B&B-eigenaren eindigen de logeerweek op bijzondere wijze: ze gaan overnachten in een vliegtuig in Noord-Brabant.

Bed & Breakfast Omroep Max

Rene & Mary’s B&B

In hartje Rotterdam is Rene & Mary’s B&B gevestigd, de eerste deelnemer in het programma Bed & Breakfast van deze week. Ondanks de centrale ligging in de stad, geniet je hier als gast van een rustig verblijf. De B&B heeft drie gastenkamers met comfortabele bedden en een privé badkamer. Tijdens het uitstapje zijn de kandidaten ’s middags op het water te vinden; eerst in een watertaxi en later op een cruiseschip.

Cock-pitten bij Domaine Haute Bruyere

Bij Domaine Haute Bruyere kunnen gasten slapen, oftewel ‘Cock-Pitten’, in een Fokker F27. Deze bijzondere accommodatie is zelfs voorzien van een eigen sauna! Op hetzelfde terrein zijn er vijf ruime gastenkamers ondergebracht in een voormalig militair complex uit 1941. Ook runnen B&B-eigenaren Esther en Gerhard hier hun eigen wijnhandel, waar zij regelmatig wijnproeverijen organiseren.

Bed & Breakfast Omroep Max

Wat staat er verder op het programma?

De B&B stellen beoordelen elkaars B&B en mogen zelf bepalen wat zij hun bezoek waard vinden. In iedere aflevering nemen de B&B-eigenaren elkaar mee op een lokaal uitstapje. Op deze manier laten zij zien wat er zoal te doen is in de omgeving van hun Bed & Breakfast. Zo krijgen de gasten o.a. een rondleiding door een kasteel, nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie en leren ze uiteraard alles over wijn. Het belooft dus weer een afwisselend programma te worden, waarin de deelnemers alles uit de kast halen om zo goed mogelijk voor de dag te komen!

Bed & Breakfast Omroep MAX
Donderdag 22 februari, 21.20 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas was van 2011 tot 2019 werkzaam als marketing medewerker bij Bedandbreakfast.nl.

Laat een reactie achter