Zakelijke B&B

Bed & breakfasts met vergaderruimte

Diverse bed & breakfasts in Nederland spelen in op hun toenemende populariteit onder zakelijke reizigers. Bijvoorbeeld door gastenkamers aan te bieden in combinatie met een vergaderruimte. Voor de zakenreizigers onder ons hebben we een aantal mooie en luxe bed & breakfasts in Nederland met vergaderaccommodatie op een rij gezet.

Molen22, Mijnsheerenland (Zuid-Holland)
Vergaderen in huiselijke sfeer, dat kan bij Molen22 (5 tulpen). De vergaderruimte is ingericht in de grote woonkamer van een 19e-eeuwse molenaarswoning. Naast de grote vergadertafel met tv-scherm staat een ruime zithoek met comfortabele banken. Ideaal om met collega’s na afloop te proosten op de geboekte resultaten!

Onder den Peerenboom, Benschop (Utrecht)
Onder den Peerenboom (5 tulpen) biedt rust nabij de drukte van Utrecht. In de monumentale boerderij is een grote boardroom ingericht, compleet met HD-beamer, flipover en zes whiteboards. Hier kun je in alle rust, beslotenheid en comfort vergaderen, workshops houden of trainingen geven. Voor logees zijn er ruime gastenkamers met uitzicht op de boomgaardtuin.

B&B Erve Fakkert, Rossum (Overijssel)
Naast zeven luxe gastenkamers biedt B&B Erve Fakkert (4 tulpen) een inspirerende vergaderruimte. Het bed & breakfast is gelegen in een groene omgeving dus je kunt er tussen de besprekingen door heerlijk naar buiten gaan om de benen te strekken. Bij reservering vanaf zeven personen beschik je over de gehele accommodatie.

Meer zakelijke B&B’s
Meer bed & breakfasts die geschikt zijn voor zakelijk verblijf vind je op Bedandbreakfast.nl. Gebruik concrete trefwoorden zoals ‘beamer’ of ‘vergaderruimte’ om B&B’s te vinden die zakelijke faciliteiten bieden.

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter