Kindvriendelijke B&B

Leuke bed & breakfasts voor het hele gezin!

Wil je er een paar dagen tussenuit met het hele gezin? Het zal niet meevallen om een hotel te vinden waar je kinderen zich onbeperkt kunnen vermaken zonder naar de afstandsbediening van de tv te grijpen. Gelukkig zijn er veel vriendelijke B&B’s waar je kids naar hartenlust kunnen spelen. Leuk voor de hele familie!

B&B met speeltuin
Neem nu Bed & Breakfast Nieuw Beusink in Winterswijk. Deze B&B ligt midden in een recreatiegebied en toch aan de rand van Winterswijk. Je gezin hoeft zich er niet te vervelen want deze B&B heeft een aparte huiskamercafé-pub met biljart, een grote tuin met terras, een speeltuin voor de kids én jeu de boules banen!

Bed & Breakfast Apollo

Kinderbedden in een gastenkamer van Bed & Breakfast Apollo in Hilvarenbeek.

B&B vlakbij de Efteling
Ga je liever een dagje eropuit? Wat dan te denken van B&B De Zonnige Bear vlakbij de sprookjesachtige wereld van de Efteling? Of spot de Big Five in Safaripark de Beekse Bergen. Je kunt dan bijvoorbeeld overnachten in BenB Apollo. Beide B&B’s zijn een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin.

Bed & breakfast op de boerderij
Woon je in de stad en wil je je kinderen meenemen naar het platteland voor een onvergetelijke ervaring? Informeer eens bij Hoeve Polsdonk, een monumentale boerderij die nog steeds in bedrijf is. Hier kunnen de kinderen spelen met boerderijdieren terwijl jij geniet van de landelijke omgeving.

Kindvriendelijk bed & breakfast

Manege en kartbaan
Een andere B&B waar het jonge grut zich dagenlang kan vermaken, is Buitenplaats Erve Hulsbeek in Oldenzaal. Niet alleen beschikt het landgoed over een manege en zwemvijvers, ook vind je er een skatebaan, speeltuin én een kartbaan! De ouders hoeven zich niet te vervelen: op loopafstand bevindt zich een nieuw sauna- en beautycenter.

Kindvriendelijk B&B
Op Bedandbreakfast.nl staan nog veel meer B&B’s waar kinderen welkom zijn. Wil je heel gericht zoeken naar accommodaties voor het hele gezin, gebruik dan trefwoorden zoals ‘dieren’, ‘familie’, ‘speeltuin’, ‘zwembad’ of ‘kindvriendelijk’. Tip: met de zoekfilters vind je eenvoudig B&B’s met bijvoorbeeld boerderijdieren of een speeltuin. Bezorg je kinderen een onvergetelijke tijd en kom zelf helemaal tot rust in een kindvriendelijk B&B!

Over de auteur

Kirsten Everstijn

Kirsten Everstijn

Laat een reactie achter