Inspirerende Bestemmingen

Bed en Breakfast Kasteel Middachten: een royale beleving

Landgoed Middachten

Op en top romantiek: een verblijf op Landgoed Middachten in De Steeg.

Bij Bed en Breakfast Kasteel Middachten waan je jezelf even van adellijke afkomst; schitterende kamers, een heerlijk ontbijt en een subliem uitzicht over het prachtige landgoed. Neem met Bedandbreakfast.nl een kijkje in deze bijzondere B&B op de Veluwe.

Koetshuis

Het koetshuis biedt een fantastisch uitzicht over het voorplein en de tuinen van Landgoed Middachten.

Bed en Breakfast Kasteel Middachten: unieke ervaring
Een verblijf in Bed en breakfast Kasteel Middachten is met recht bijzonder te noemen. Het kasteel vindt zijn oorsprong in ongeveer 1190 en de B&B is ondergebracht in het koetshuis, waar de voormalige knechtenkamers zich bevonden. Hoe uniek is dat? Je kunt kiezen uit drie authentieke, sfeervolle kamers. Wil je na een lange dag ontspannen in een warm bad? Kies dan voor kamer 1. Als je van iets meer ruimte houdt, dan is kamer 3 met een eigen zithoek een goede optie. Welke kamer je ook kiest, ze bieden alle drie uitzicht op de tuinen en het voorplein van Landgoed Middachten; een sprookjesachtige setting!

Kasteel Middachten

Welverdiend: relaxen in bad na een wandeling over het prachtige landgoed.

Activiteiten op Landgoed Middachten
Naast rondleidingen op het kasteel (op zondagen in juli en augustus) en in de tuinen (iedere zondag), worden er diverse evenementen georganiseerd op Landgoed Middachten. Denk bijvoorbeeld aan de kasteelfair, de kerstopenstelling en de zomerconcerten. Het landgoed en de bossen zijn bovendien het hele jaar open, ideaal voor actieve wandelaars én dus goed te combineren met een verblijf in de B&B. Leuk weetje voor tijdens de wandelingen: alle gebouwen die tot het landgoed behoren, zijn te herkennen aan de rood-witte geschilderde luiken. De kleuren rood en wit zijn namelijk de wapenkleuren van de familie van Middachten.

Kasteel Veluwe

Bij Bed en Breakfast Kasteel Middachten word je verwend met allerlei streekproducten bij het ontbijt, heerlijk!

Royaal landgoedontbijt
Na een prinsheerlijke nacht is het tijd voor een uitgebreid landgoedontbijt, dit wordt geserveerd door het huispersoneel in de ontbijtkamer. Bij mooi weer kun je bovendien op het terras genieten van het ontbijt, hier heb je een waanzinnig uitzicht op de tuin en kasteelgracht. Het ontbijt bestaat uit ambachtelijke streekproducten, een gedeelte hiervan wordt zelfs op het landgoed gemaakt. Zo krijgt je jam van fruit uit de kasteeltuin en kakelverse eieren van een boer op Landgoed Middachten, bijzonder nietwaar?

Zomerconcerten

Kamer 2 van B&B Landgoed Middachten: authentiek en comfortabel.

Boek een verblijf bij Bed en Breakfast Kasteel Middachten
Ben je enthousiast geworden over een verblijf bij Bed en Breakfast Kasteel Middachten? Reserveer dan snel een kamer in deze unieke B&B via Bedandbreakfast.nl. Op deze site vind je trouwens nog veel meer prachtige bed & breakfasts in een kasteel of landhuis. Bijvoorbeeld Suite & Breakfast Slot Loevestein in Poederoijen of B&B Schaloen in Oud Valkenburg. Waar je keuze ook naar uitgaat; je boekt op Bedandbreakfast.nl altijd direct bij de eigenaar en zonder reserveringskosten. Direct naar Bed en Breakfast Landgoed Middachten>>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.