Inspirerende Bestemmingen

Bed & breakfast met hemelbed of luxe boxspring

B&B met hemelbed

De ‘Afrika kamer’ van Bed and Breakfast de Goedenburch met romantisch hemelbed.

Het leuke van logeren in een bed & breakfast is dat je lekker in de watten wordt gelegd. Een heerlijk bed draagt zeker bij aan een ontspannende en luxe ervaring. Deze vijf B&B’s leggen zich echt toe op optimaal slaapcomfort.

Hemelbed en bedstede
Bij Bed & Breakfast De Goedenburch in De Meern vind je luxe, maar dan net even anders. Je verblijft er in een prachtige monumentale oude boerderij van omstreeks 1600. Je kunt er kiezen voor de ‘Afrika kamer’ met een massief natuurstenen bad en een prachtig hemelbed dat het gevoel van een safari lodge geeft. Of wat dacht je van de knusse bedstede met een houtgestookte AGA oven?

Auping boxspring
B&B Herenhuis Elten ligt middenin de dorpskern van Elten, op 500 meter van de Eltenermarkt. Welke van de zeven gastenkamers je ook kiest, je slaapt er altijd op een boxspringbed van Auping.

Bed Bonga Stee

Ongestoorde nachtrust bij Bonga Stee in Friesland.

Hästens bedden
Bij Gastenverblijf Bonga Stee in het Friese dorp Roodhuis slaap je op bedden van het Zweedse topmerk Hästens. In de royale slaapkamers wordt je rust door niets verstoord: deze B&B is gevestigd in een oude stjelpboerderij in een natuurlijke omgeving met veel ruimte.

Hemelbed

Wegdromen in een rond hemelbed in de ‘bruidssuite’ van de Peperhoeve

Rond hemelbed
De Peperhoeve in het Zuid-Hollandse Oud-Alblas heeft een romantische kamer met een rond boxspring hemelbed en aangrenzende luxe badkamer met ligbad. Rustig word je vanzelf door het uitzicht op het riviertje de Alblas en polder.

Boxspring

Rust troef in deze suite van Résidence La Vie en Rose

Luxe topmatras
In de drie suites van Résidence La Vie en Rose in het Limburgse Lottum staan Auping-boxsprings met luxe topmatras voor extra comfort. Ook de andere faciliteiten zijn perfect, deze accommodatie is niet voor niets uitgeroepen tot Beste B&B van Nederland 2011!

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

3 Reacties

  • Prachtig al die aparte bedden.
    Zelf hebben we voor onze B&B onlangs een Empire-bed gekocht.
    Een prachtig gepolitoerd bed van rond 1750 met ingelegd lichter hout.
    Hij is twee meter lang maar slechts 1.20 breed, daar zal een bruidspaar toch geen problemen hebben.
    Op dezelfde bruidskamer komt ook nog een bedstee van 2.10 bij 2.00 dus als er riant geslapen moet worden kan dat daar gebeuren.
    Ondanks dat onze bruidskamer nog niet klaar is hebben we hem toch maar alvast aangekocht.

  • Het zou leuk zijn als er lijstjes zouden komen over buitenlandse B&B met hemelse bedden. En dan toegespitst per land oid.

Laat een reactie achter