Geclassificeerde B&B

Beste B&B van Nederland 2024: Hoeve BuytenHout

Bedandbreakfast.nl; Beste B&B van Nederland 2024: Hoeve BuytenHout

Hoeve BuytenHout is uitgeroepen tot Beste B&B van Nederland 2024; werkelijk alle details kloppen bij deze luxe B&B aan het water. Natuurlijk zijn er ook winnaars verkozen in de categorie 2 tot en met 4 tulpen, bekijk hier de volledige uitslag!

Beste B&B van Nederland 2024

Winnaar Beste B&B van Nederland 2024

Royale gastenkamers met luxe bedden en prachtig privé sanitair, een knusse gezamenlijke ruimte met sfeerhaard, een uitgebreid ontbijt vol streekproducten en een schitterende tuin aan het water. Bij Hoeve BuytenHout is alles tot in de puntjes verzorgd, waarbij het hoge kwaliteitsniveau consequent is doorgevoerd in alle voorzieningen en services. Ook de gasten zijn laaiend enthousiast over deze unieke plek dichtbij Delft, zij beoordelen deze luxe B&B met een 9,7. De titel Beste B&B van Nederland 2024 is dan ook welverdiend!

Hoeve BuytenHout

Winnaar categorie 4 Tulpen

In de categorie 4 tulpen komt B&B De Kreekkade dit jaar als beste uit de bus. Deze luxe B&B in de Hoeksche Waard beschikt over twee ruime kamers en een appartement. De gastenverblijven zijn van alle gemakken voorzien en ‘s ochtends kun je uiteraard rekenen op een heerlijk ontbijt dat in je eigen kamer of appartement wordt geserveerd. Vanuit de B&B maak je de mooiste wandelingen en fietstochten door de regio, maar je bent ook binnen een mum van tijd in Rotterdam. Ideaal dus voor een extra dosis cultuur en shopplezier.

B&B De Kreekkade

Winnaar categorie 3 Tulpen

B&B Bij het rechte eind is verkozen tot Beste B&B van Nederland 2024 met 3 tulpen. Gasten overnachten hier in een boerderij uit 1890, die is omgetoverd tot een fraaie B&B met twee grote gastenkamers. Beide kamers zijn voorzien van heerlijke bedden en een privé badkamer. Het streekontbijt wordt dagelijks geserveerd in de gezamenlijke ontbijtruimte, waarna je eropuit kunt in de directe omgeving. Wat denk je bijvoorbeeld van een bezoek aan Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen of het vestingstadje Heusden?

B&B Bij het rechte eind

Winnaar categorie 2 Tulpen

In de categorie 2 tulpen gaat Koekwhouse Bed & Breakfast er met de winst vandoor. Deze bourgondische B&B is ondergebracht in een fraai landhuis, waar gastvrijheid en gezelligheid voorop staan. Naast de B&B runnen de eigenaren ook een bierbrouwerij, waardoor er diverse proeverijen mogelijk zijn. Maar ook als je geen bier drinkt, kun je hier rekenen op een prettig verblijf. Laat je in de watten leggen met huisgemaakte tapas, kom tot rust in de mooie tuin of ga knuffelen met de alpaca’s of andere aanwezige dieren!

Koekwhouse Bed & Breakfast

Beste B&B van Nederland 2024

De Beste B&B van Nederland wordt elk jaar georganiseerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland in samenwerking met Bedandbreakfast.nl. Bij de verkiezing wordt er gekeken naar de kwaliteit van de faciliteiten en services, die objectief gecontroleerd zijn ten behoeve van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Voor het totaalbeeld van de kwaliteit en gastvrijheid, tellen ook de subjectieve reviewcijfers van gasten op Bedandbreakfast.nl mee.

Ontdek meer Gecertificeerde B&B's

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter