Televisie

Tv-serie Bed & Breakfast van MAX populair op Facebook

Bed & Breakfast van MAX

Reacties over tv-serie Bed & Breakfast op de Facebook-pagina van Bedandbreakfast.nl.

De eerste aflevering van de tv-serie Bed & Breakfast is vanavond om 21.30 uur te zien bij Omroep MAX. De kijkcijfers zullen vast en zeker hoog zijn. B&B-fans popelen om de aflevering te zien, schrijven ze op de Facebook-pagina van Bedandbreakfast.nl. Een greep uit de reacties:

“Ben erg benieuwd naar serie 2. Het leukste is toch wanneer er B&B’s meedoen die heel veel van elkaar verschillen. Voor de kijker leuker, maar voor de eigenaren lastiger om de ander goed te kunnen beoordelen.”

“Een prima programma voor B&B houders, er wordt je een spiegel voorgehouden waardoor je je eigen sterke en zwakke kanten herkent. We kijken er naar uit!”

“Heb er zin in! Voor ons gaat er niets boven een leuke B&B!”

 ‘Like’ onze Facebook-pagina en praat mee
Wil je meepraten over de tv-serie Bed & Breakfast, klik dan op onze Facebook-pagina (na registratie) op ‘Vind ik leuk’ en schrijf een reactie. We zijn benieuwd!

 

 

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

1 reactie

  • Het programma Bed&breakfast vind ik op zich een leuk programma, het zijn herhalingen maar oke.
    Wat mij de vorige keer al opviel is dat er eigenlijk altijd wel iets niet goed is, er is er geen een helemaal zoals het zou moeten zijn. Dat men daar dan ook nog zulke hoge prijzen voor durft te rekenen, daar heb ik moeite mee, een bed & breakfast is van oorsprong een voordeliger oplossing i.p.v. een Hotel. Tegenwoordig is een hotel goedkoper.
    Ondanks alle eventuele luxe, vind ik het , het geld niet waard. Slapen in een oud wijnvat oke maar daar dan 72 euro voor neer te tellen terwijl je door het donker naar de toiletten/wasruimte moet lopen alsof je op een camping staat daarvoor zou er geld teruggegeven moeten worden.
    Dat de deelnemers zelf niet veel onder de prijs durven te gaan komt omdat ze zelf ook zulke belachelijke prijzen vragen en dus is het ook niet representatief .
    Ik wou het maar even gezegd hebben
    groet

Laat een reactie achter