Televisie

B&B-boot Elisabeth in Leeuwarden wint aflevering 1 tv-serie Bed & Breakfast

B&B Elisabeth van Trudy van Tricht en Hans Hofman

Trudy van Tricht (links op de foto) en Hans Hofman van B&B Motorschip Elisabeth hechten veel belang aan een persoonlijk contact met hun gasten.

Trudy van Tricht en Hans Hofman hebben met hun B&B Motorschip Elisabeth de eerste aflevering gewonnen van de tv-serie Bed & Breakfast van Omroep MAX, tweede seizoen. De andere deelnemers prezen het koppel om hun gastvrijheid en de persoonlijke sfeer op de boot, een belangrijk kenmerk van bed en breakfasts.

B&B boot in Leeuwarden
Motorschip Elisabeth is een schip in Leeuwarden met vier hutten. Gasten beschikken over een gemeenschappelijke badkamer met ligbad en nog een aparte douche. De kosten voor een overnachting inclusief ontbijt zijn €55,- voor 2 personen in één hut en €35,- voor een individuele overnachting. Véél te weinig, vonden de andere B&B-eigenaren, die Trudy en Hans de overwinning gunden.

Droomhoeve en Controversy Inn
De andere deelnemers waren Bed & Breakfast De Droomhoeve in Nunspeet, gerund door Marcel en Debora Vugts, en Controversy Tram inn in Hoogwoud, met aan het hoofd Irma en Frank Appel.

Uitzending Gemist: Bed & Breakfast op Omroep MAX
Heb je de eerste aflevering van Bed & Breakfast op Omroep MAX gemist, geen nood. Je kunt de uitzending hieronder terug kijken. Meer bijzondere B&B’s in Nederland >>
Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter