Televisie

Deelnemers aflevering 2 van tv-serie Bed en Breakfast op MAX

Omroep max deelnemer

Bij B&B Ezelgasterij ‘Aan de Maasheggen’ kun je in een echt wijnvat overnachten!

Aflevering 2 van het populaire tv-programma Bed & Breakfast staat gepland op vrijdag 8 februari op Nederland 1 en wordt uitgezonden door Omroep MAX. Bedandbreakfast.nl neemt alvast een kijkje in de B&B’s van de drie deelnemende koppels en stelt ze aan jou voor.

Deelnemer omroep max

Shire B&B: logeren in een een ruime villa

Shire Bed & Breakfast
In de kop van Noord Holland ligt op vierhonderd meter afstand van het IJsselmeer de B&B van Yvonne Ruiter en Ulrich Bos. Deze villa herbergt zeven slaapkamers, de meeste hebben een eigen badkamer. Als gast hoef je je niet te vervelen want er is genoeg te beleven in de omgeving. Van het Zuiderzeemuseum tot Kasteel Radboud. Ben je meer sportief aangelegd? De omgeving van Wervershoof biedt prachtige fiets- en wandelroutes.

Aan de Maasheggen

Een ideale plek voor kinderen en dierenliefhebbers!

Ezelgasterij Aan de Maasheggen
Slapen tussen de ezels of een overnachting in een immens groot wijnvat? Dat klinkt niet als een standaard bed en breakfast. Ezelgasterij ‘Aan de Maasheggen’ is dan ook een beleving op zich. Eigenaren Nicole en Huub Huibers hebben hun best gedaan om een klein dierenparadijs te creëren, want naast ezels lopen er ook kippen, kalkoenen en pauwen vrolijk in het rond. Deze B&B is dus uitermate geschikt voor kleine kinderen en de dierenliefhebbers onder ons.

B&B Wake up Call
In het pittoreske dorpje Westbroek runnen Mischa Pesic en Irina Orlova hun B&B in een woonboerderij. Hoewel de boerderij idyllisch en landelijk oogt, is deze van binnen modern ingericht met een licht klassieke touch. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en je kunt heerlijk relaxen in de tuin. Uitgerust? Met de domstad Utrecht binnen handbereik, sta je zo in het bruisende hart van Nederland.

deelnemer omroep max

B&B Wake up Call in het pittoreske dorpje Westbroek.

MAX, ‘Bed & Breakfast’
Vrijdag 8 februari 2013, 21.30 uur, Nederland 1

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

1 reactie

  • Geache Micha en Erina,
    Ik ben zeer geïnteresseerd om bij u een kamer te boeken voor een nacht. De kamer van 95 euro all inclusief.
    Wij hebben een oldtimer. Is het mogelijk de auto veilig bij u te stallen voor de nacht. Eventueel overdekt.
    Graag uw reactie.
    Mevrouw van Gameren

Laat een reactie achter