Televisie

Interview met Ezelgasterij ‘Aan de Maasheggen’ uit tv-serie Bed & Breakfast

deelnemer omroep max

Huub en Nicole Huibers van Ezelgasterij ‘Aan de Maasheggen’

De tweede aflevering van de tv-serie ‘Bed & Breakfast’ van Omroep MAX wordt uitgezonden op vrijdag 8 februari. Een goede reden voor Bed en Breakfast Nederland om Nicole Huibers van Ezelgasterij ‘Aan de Maasheggen’ uit Vierlingsbeek te interviewen. Samen met haar man Huub strijdt ze in de tweede aflevering met twee andere koppels om de titel van beste B&B.

Onverwacht bezoek
“Omroep MAX heeft ons gevraagd mee te doen en ineens stond er een hele cameraploeg bij ons op de stoep. We hadden in het begin nog twijfels, maar we hebben toch besloten om mee te doen. Het was een unieke ervaring en de opnames gingen heel gemoedelijk. Ik kan iedereen met een bed & breakfast aanraden om mee te doen!”, zegt Nicole.

Bed & breakfast gastenkamer

Gezellige accommodaties bij Ezelgasterij ‘Aan de Maasheggen’

Ezelgasterij ‘Aan de Maasheggen’ heeft, zoals de naam van de B&B al doet vermoeden, een aantal ezels rondlopen. “In eerste instantie was er iemand bij die minder had met dieren, maar die was op het eind toch om!”, aldus de vrolijke eigenaresse. Naast de ezels zijn er ook kippen, kalkoenen en pauwen, dus aan dieren geen gebrek. Ook de accommodaties zijn bijzonder. Zo slaap je in ‘Happy Brays’ tussen de ezels in een verblijf op de ezelweide. Daarnaast zijn er twee reuze-wijnvaten op het terrein aanwezig waar je in kunt slapen: Vinho en Barril, wat samen wijnvat betekent.

Kritisch maar positief
Voor veel B&B-eigenaren betekent deelname aan het programma dat ze dingen bijleren en een leuke tijd ervaren. Datzelfde geldt voor Nicole en Huub. “Het was heel leuk om de twee andere B&B-eigenaren te ontmoeten, zij kijken toch met een andere blik naar de B&B van iemand anders. Soms kritisch maar wel positief. We hebben gezien hoe andere B&B-eigenaren het doen. Bijvoorbeeld hoe zij de bedden opmaken en dergelijke. We hebben veel van elkaar geleerd!”

Bed & Breakfast Ezelgasterij ‘Aan de Maasheggen’ uit Vierlingsbeek is op vrijdag 8 februari te zien in aflevering 2 van de tv-serie Bed & Breakfast. De serie wordt om 21.30 uur uitgezonden op Nederland 1 bij Omroep MAX.

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

4 Reacties

  • ik ben zo blij met deze ezelgasterij als Bed and Breakfeast. (te) Vaak zie ik b & b’s voorbij komen die zo luxe en aan de prijs zijn…. Zelf zou ik helemaal niet kiezen voor die luxe, en het is mijn idee ook niet van een b & b. Belangrijkste is het te gast zijn op een andere locatie. Graag wat meer van die locaties zoals boven. Bovendien, niet iedereen heeft een budget voor een luxe onderkomen.

  • helemaal geweldig zoals jullie het voor elkaar hebben, het ziet er schitterend bij jullie uit helemaal top !! nou heb ik een vraag waar hebben jullie de oude wijnvaten vandaan?? wij hebben een chambre dhotes in frankrijk en zouden ook zo’n vat in de tuin willen, hoop dat jullie ons verder kunnen helpen.

    gr ton en erna

  • Fantastiasch leuk, die Ezelsgasterij! Ik heb begrepen dat ze er ook een minicamping bij hebben. Kan ik het adres daarvan krijgen? We gaan dan een weekje daarop staan. w.g. J.S.van de Weg

Laat een reactie achter