Televisie

Deelnemers aflevering 3 van tv-serie Bed en Breakfast op MAX

Bed & Breakfast in Tiel

Heerlijk relaxen in Tiel bij Bed en Breakfast Het Grote Geheim.

Op vrijdag 15 februari wordt de derde aflevering van Bed & Breakfast uitgezonden door Omroep MAX. Bed & Breakfast Nederland zet de deelnemende B&B’s alvast op een rijtje, zodat de voorpret kan beginnen.

deelnemer omroep max

Rust, ruimte en genieten, Pieter en Simone zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Bed en breakfast Het Grote Geheim
B&B Het Grote Geheim is te vinden in Tiel. In deze stad op de Betuwe hebben Simone de Boer en Pieter van den Burg hun bed and breakfast gevestigd in een prachtig monumentaal pand. Op de eerste etage bevinden zich de gastenverblijven: Parkkamer en Stadskamer. Rust, ruimte en genieten zijn trefwoorden die van toepassing zijn bij deze sfeervolle accommodaties.

Leuk weetje: Simone en Pieter houden van lekker koken en kokkerellen, dus je bent als gast verzekerd van een heerlijk ontbijt! Daarnaast biedt Tiel veel mogelijkheden tot avontuur of juist ontspanning. De B&B ligt op loopafstand van het oude centrum en het winkelgebied. Gezellige horecapleintjes en restaurantjes dus binnen handbereik. Als je van fietsen houdt is de Betuwe natuurlijk een plek bij uitstek. Via verschillende fietsroutes ontdek je meer over deze mooie streek en het rivierenland waar Tiel onderdeel van uitmaakt.

Deelnemer omroep max

Vanuit de sfeervolle Blaricum B&B kun je het Gooi goed ontdekken!

Blaricum Bed and Breakfast
Altijd al eens het Gooi willen verkennen? Dan is Blaricum Bed and Breakfast wellicht iets voor jou. Vanuit deze B&B kun je het Gooi bewust beleven en genieten van alles wat de omgeving je biedt. Wat dacht je van lekker rondneuzen in de vele boetieks in Laren of BN’ers spotten vanaf de beste terrassen. Als je meer van fietsen of wandelen houdt, dan zijn er diverse fiets en wandelroutes die je door de mooiste natuurgebieden voeren.

Zit de dag vol vermaak erop, dan kun je je heerlijk terugtrekken in de sfeervolle B&B van Catharina Honig. Na een ontspannen nachtje slapen op een van de drie kamers, kun je een heerlijk ontbijt tegemoet zien. Met onder meer gekookte eitjes van de boer uit het oude dorp, ambachtelijk gebakken bruin brood van de lokale bakker, lokaal gemaakte jams en Blaricumsche lindenhoning is de beleving van de streek het Gooi compleet!

B&B Schuttershof
In het Gelderse dorpje Well runnen Hubert en Jaqueline Groeneveld op hun biologische boerderij Bed en Breakfast Schuttershof. De boerderij stamt uit 1861 en het gastenverblijf uit 1932. Hoewel het gastenverblijf van origine een schuur was, is deze in 2008 omgebouwd tot een boerderijwinkel op de begane grond en een B&B op de voormalig hooizolder. De bed en breakfast beschikt over twee ruime kamers en er is een luxe badkamer met whirlpool aanwezig. Na een avondje logeren kun je genieten van een uitgebreid ontbijt in de sfeervolle ontbijtruimte.

Dieren zijn natuurlijk van essentieel belang bij een boerderij en die zijn dan ook volop aanwezig. Zo zijn er koeien, varkens en schapen die volgens het biologisch principe leven. Kortom; een leuke ecologische B&B met uiteraard een compleet biologisch ontbijt.

MAX, ‘Bed & Breakfast’
Vrijdag 15 februari 2013, 21.30 uur, Nederland 1

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

3 Reacties

  • In het weekend van Hemelvaart willen we met een groep gaan kamperen in de buurt van Tiel. Nu was er in de uitzending van Bed and breakfast nr 3 sprake van een Jenever stokerij in de buurt van Tiel. Daarwillen we graag naar toe gaan. Kunt u ons een adres en of telefoonnummer geven en of een emailadres.
    Is het ook mogelijk om de uitzending terug te zien. Kon hem niet vinden bij Uitzending gemist .nl.

    Met vr gr.
    Thea Oudekerk

Laat een reactie achter