Televisie

Bed en Breakfast van Omroep MAX gaat weer van start!

B&B op tv

De deelnemers uit aflevering 5 van Bed & Breakfast! Foto: Omroep MAX

Eindelijk! ‘Bed & Breakfast’ van Omroep MAX gaat vrijdag weer van start! Het populaire tv-programma is na een maand van afwezigheid weer terug op de buis. Wij van Bedandbreakfast.nl staan te popelen van ongeduld en stellen de deelnemende koppels uit aflevering 5 alvast aan je voor.

Vakantie Groningen

B&B Museum Lammert Boerma in Borgercompagnie.

Bed en breakfast Museum Lammert Boerma
Kunstliefhebbers opgelet! In het Groningse Borgercompagnie is een bijzonder bed and breakfast gevestigd in een museum. Te midden van alle kunstwerken van de gastheer en gastvrouw heb je hier de keuze uit verschillende kamers. Kies je voor Art-Deco stijl, een antieke of een toch maar een normale kamer? Wat je keuze ook mag zijn, de B&B van Lammert Boerma en Janke Steneker is een kunstbeleving op zich.

Bed and breakfast De Koeln
Vissen bij een bed en breakfast? Het lijkt misschien een vreemde combinatie, maar het werkt wel! Anneke en Ben van Tol hebben naast hun forelvisserij ook een B&B gerealiseerd. Handig voor na het nachtvissen; je rolt zo je bed in. Bovendien biedt de provincie Overijssel ook prachtige fiets- en wandelroutes aan langs de mooiste plekjes. Of huur in Ommen een bootje of kano en verken de omgeving vanaf het water.

Luxe vakantie

B&B Kasteel Sterkenburg in Driebergen-Rijsenburg

B&B Kasteel Sterkenburg
Altijd al in een echt kasteel willen overnachten? Waan jezelf prins of prinses in je eigen sprookje bij B&B Kasteel Sterkenbrug! Bij de bed en breakfast van Claudine en Jelle van Helsdingen overnacht je in een historische en feeërieke setting. Pak je kans, ontsnap even uit de realiteit en kom tot rust in Driebergen-Rijsenburg. Of dit nu inhoudt dat je het mooie landgoed en de omgeving afstruint of het kasteel van onder tot boven ontdekt, de keuze is aan jou!

MAX, ‘Bed & Breakfast’
Vrijdag 29 maart 21:30 uur, Nederland 1

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

3 Reacties

  • Jammer dat het programma ons te ver weg vond .tja achterhoek is nu eenmaal zo’n 150 km vanuit het hart van nederland.maar goed we hebben het ook zo wel gezellig druk bij onze B & B in hupsel eibergen

  • Mijn mening is dat U een verkeerde indruk van een
    bed en breakfast met dit programma achter laat.
    Heel veel mensen denken nu dat ze heel veel geld
    kwijt zijn voor een overnachting en dat ze
    net zo’n luxe verwachten voor onze prijs.
    Ik snap het wel dat Uw programma er interessant
    en indrukwekkend uit moet zien,maar het is
    nog niet overkomen in 16 jaar B en B dat men een bod
    deed en echt over betaalde.Een bos bloemen
    is al een echte beloning.

Laat een reactie achter