Nieuws

BN’ers te gast in Bed and Breakfast Puur & Co

Bed and Breakfast Puur & Co

Zitkamer van Bed and Breakfast Puur & Co in Helmond. Hier komen de acteurs tot rust na een drukke draaidag.

Bed and Breakfast Puur & Co in Helmond heeft deze week drie BN’ers te gast. Het gaat om de acteurs Maaike Bakker en Sven de Wijn, beide bekend van de kinderserie Het Huis Anubis, en Peter Nuninga, deelnemer uit de serie Utopia. “Mijn kinderen vinden het super spannend!”, zegt eigenaresse Ine Verbeek. Zelf is ze er ontspannen onder: het is vooral gezellig met de drie jonge acteurs.

Sinterklaasserie
Het drietal neemt deze week een sinterklaasserie op in het Kasteel van Helmond. Dit wordt ieder jaar omgetoverd tot het Kasteel van Sinterklaas en vormt dus het ideale decor voor de opnames. Ook een geluidsman overnacht in de bed and breakfast. Hebben deze VIP’s geen sterallures? “Absoluut niet!”, antwoordt Ine. “Het zijn hele leuke mensen. De eerste avond zijn ze bijvoorbeeld naar een café hier in de buurt geweest en gezellig doorgezakt. Ze hebben veel plezier samen.”

Bed and Breakfast in Helmond

Gastenkamer van Puur & Co. Wat een fijn verblijf tijdens je werkweek!

Gelukkig maar, want de acteurs maken lange dagen. ‘s Ochtends vroeg vertrekken ze, om pas in de avond terug te komen. “Dan hebben Sven en Peter hun zwarte Pietenschmink nog op, die gaat er bijna niet af. Ik sprak zelfs een producent die tot half vier ‘s nachts aan de serie had gewerkt. Alles wordt in één week opgenomen, volgende week is de eerste uitzending al.”

Dolenthousiast
Bijzonder: Ine en haar gezin hebben een stukje van de opnames mogen bijwonen. “Dat was echt heel leuk: we hebben een mooie rondleiding gekregen en onze gasten zien acteren. Ook hoorden we er dolenthousiaste verhalen: dat de acteurs het zo leuk vinden in onze B&B.” Ze heeft al een paar voorstukjes van de opnames mogen zien. “Maar daar mag ik niets over vertellen, dat moet geheim blijven.”

Vanaf maandag 17 november wordt de tv-serie ‘Het Kasteel van Sinterklaas & de bonte wensballon’ uitgezonden als tv-serie op het kinderkanaal Pebble TV. Iedere schooldag om 8:55 uur en 18:30 uur (herhaling). Overnacht ook bij B&B Puur & Co >>

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

1 reactie

  • Wat raar dat dit gepubliceerd wordt
    Deze gasten hebben toch ook gewoon recht op privacy
    Bij ons hebben we ook BNers al vaste gast maar dat is een gast net als alle snderen

Laat een reactie achter