Televisie

Deelnemers aflevering 2 Bed & Breakfast Omroep Max

Vanavond is het tijd voor aflevering 2 van Bed & Breakfast bij Omroep Max. In deze uitzending nemen we een kijkje in de B&B’s van eigenaren met kunstzinnige beroepen, die totaal anders over dingen blijken te denken… Het belooft weer een spraakmakende aflevering te worden!

Bed and Breakfast

De deelnemers van het programma Bed & Breakfast overnachten deze week bij B&B Gastopstal.

Aflevering 2 Bed and Breakfast Omroep MAX
De tweede aflevering van het nieuwe seizoen Bed & Breakfast op MAX laat weer enkele bijzondere B&B’s zien. De B&B-eigenaren gaan onder meer naar Friesland, waar ze overnachten bij B&B Gastopstal in het Friese Wijns. De Bed and Breakfast is gevestigd in een karakteristieke, monumentale 19e eeuwse kop-hals-rompboerderij, welke niet meer in bedrijf is. De ruimtes zijn sfeervol verbouwd, waardoor B&B-gasten hier nu kunnen overnachten. Vanuit de appartementen heb je als gast een prachtig uitzicht op de landerijen en kun je zelfs slapen tussen de koeien in een heuse strowagen!

Bed & Breakfast Omroep Max

Kleurrijke kamer van B&B Cosy rest & fire in Groningen.

Bed & Breakfast Omroep Max: kunst staat centraal
De B&B-eigenaren van deze week beoefenen allemaal een kunstzinnig beroep, wat uiteraard ook terug is te zien in de accommodaties. Zo bezoeken de B&B-eigenaren onder andere B&B Cosy rest & fire in Groningen, waarna de stad Groningen op ongewone wijze wordt verkend. De stad blijkt er door de ogen van een ‘thuisloze’ heel anders uit te zien dan door de ogen van de gemiddelde B&B-bezoeker…

Bed and Breakfast Omroep Max

B&B Slapen bij Mosselman in Blokzijl is te zien in de tweede aflevering van Bed & Breakfast op MAX.

Aflevering 2 Bed & Breakfast: deelnemers
Ook bij B&B Slapen bij Mosselman overnachten de B&B-eigenaren in een karakteristiek, monumentaal pand. De B&B is gelegen in het centrum van Blokzijl boven een atelier vol kunst en mode. Bovendien ligt deze bijzondere accommodatie in het waterrijke gebied van Nationaal Park Weerribben-Wieden, perfect voor natuurliefhebbers! Tip: pak vanuit deze B&B ook eens de watertaxi naar Giethoorn.

Bed & Breakfast MAX
Maandag 6 november, 21.20 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Rianne van de Pas

Reisfanaat en gek op kleinschalige accommodaties.

Laat een reactie achter