Algemeen Televisie

Ik vertrek: Monique en Pierre kopen pension in Oostenrijk

Pierre en Monique Kloosterman kopen pension

Pierre en Monique Kloosterman zetten de stap en kopen Gästehaus Pernull in Oostenrijk.

Een pension kopen in Oostenrijk: een hele stap! Pierre en Monique Kloosterman dromen al jaren van een leven in dit mooie land, ver weg van het gehaaste leven in Nederland. Nu hun zoons zijn opgegroeid, is het tijd om de stap te zetten. Ze nemen Gästehaus Pernull in Khünberg over, een pension dat jarenlang in het bezit is geweest van een Oostenrijkse familie. Je kunt hun belevenissen volgen in de uitzending van 12 oktober 2013 van het tv-programma ‘Ik vertrek’.

Twee maanden voordat het skiseizoen begint, vertrekken Monique en Pierre. Vol goede moed gaan ze aan het werk om het typisch Oostenrijkse pension naar eigen smaak op te knappen. Willen ze rondkomen, dan hebben ze een hoge bezettingsgraad nodig. Overwint Monique haar heimwee en vinden ze de rust waar ze naar op zoek waren? En krijgen ze voldoende boekingen om financieel rond te komen?
Bekijk de uitzending van ‘Ik vertrek’ op de site van Uitzending Gemist.

Gästehaus Pernull, Oostenrijk

Gästehaus Pernull, het pension dat Monique en Pierre Kloosterman hebben overgenomen.

Gästehaus Pernull in Khünburg
Gästehaus Pernull ligt op een rustige, zonnige locatie aan de rand van Khünburg, een lieflijk dorpje in het Gailtal aan de voet van de Karnische Alpen. In het pension zijn zeven gastenkamers ingericht en op de begane grond zijn twee studio’s. Naast het pension bevindt zich een grote vakantiewoning.
Bekijk Gästehaus Pernull op Bedandbreakfast.eu en boek zonder reserveringskosten >>

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter