Marketing & Promotie

Omschrijving van je bed & breakfast: benoem je sterke punten

It is important to add translations to your presentation page

Het is belangrijk om een goede omschrijving van je B&B toe te voegen aan je presentatiepagina.

In je omschrijving benoem je de sterke punten van je bed & breakfast en geef je mensen een helder idee van wat ze kunnen verwachten. Op Bedandbreakfast.nl kun je eenvoudig een omschrijving toevoegen.

  • In het menu van de eigenarenservice, klik op ‘Mijn vermelding’ en dan op ‘Omschrijving‘.

omschrijving3

  • Typ in het tweede invulveld een uitgebreide tekst over je B&B.
  • Typ in het derde invulveld een korte tekst over B&B.
  • Klik nu op de vlaggetjes naast de invulvelden om je vertalingen toe te voegen.
  • Klik op ‘Opslaan’.

Tips voor een sterke tekst
In je omschrijving wil je potentiële gasten ervan overtuigen dat ze moeten kiezen voor jouw B&B en niet voor een ander bed and breakfast. Dat kan door je te onderscheiden. Vraag je af: wat maakt mijn B&B uniek? Blader eens door je gastenboek en bekijk de gastenreviews op Bedandbreakfast.nl. Waar schrijven je gasten over? Waar hebben ze nu in het bijzonder van genoten? Laat zulke bijzondere eigenschappen van je bed & breakfast duidelijk naar voren komen in de tekst en vertel daarnaast over de faciliteiten, service en omgeving.

Teksten vertalen
Je kunt je teksten laten vertalen door een vertaalrobot zoals Google Translate. Maar die vertalingen kloppen soms niet helemaal. Vraag je buitenlandse gasten daarom om de vertalingen door te lezen en eventueel te verbeteren. Of nog beter: laat je teksten vertalen door een professionele vertaler. In onze lijst van veelgestelde vragen vind je veel andere korte stappenplannen voor het verbeteren van je presentatiepagina.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter