Reserveringssysteem

Bed & breakfast boeken: voorpret zonder teleurstelling

Reserveringssysteem Bed & Breakfast

Een B&B boeken via Bedandbreakfast.nl moet leuk, gemakkelijk en efficiënt zijn.

Wil je overnachten in een bed & breakfast, dan begint bij het zoeken op internet de voorpret al. Je bekijkt foto’s, leest de reviews en vergelijkt locaties. Wat een mooie badkamer – en zie je jezelf al wegdromen in dat heerlijke bed? Je hebt jouw perfecte B&B gevonden.

Enthousiast doe je een reserveringsaanvraag… waarna de eigenaar je laat weten dat de kamer bezet is. Toch wel een teleurstelling! Het team van Bedandbreakfast.nl wil dat het leuk, gemakkelijk en efficiënt is om een bed & breakfast te boeken. Een teleurstelling wensen we onze bezoekers niet toe. We willen juist dat gasten van begin tot eind een plezierige ervaring hebben. En dat ze terugkomen naar Bedandbreakfast.nl voor een nieuwe reservering – wellicht bij jouw B&B.

Klachten van bezoekers
Als bezoeker van Bedandbreakfast.nl doe je gewoonlijk een reserveringsaanvraag bij een B&B, waarna de eigenaar je laat weten of er beschikbaarheid is. Veel eigenaren vinden dit systeem handig en vertrouwd. Maar de laatste tijd zien we dat bezoekers dit geen ideale manier meer vinden. Ze zijn teleurgesteld als ze ontdekken dat een bed & breakfast geen kamer meer vrij heeft. Hier krijgen we dagelijks klachten over.

Niet wachten op uitsluitsel
De internetgebruiker van nu gaat efficiënt te werk. Zodra hij zijn keuze heeft gemaakt, wil hij direct uitsluitsel. Zo werkt het in webwinkels en op tal van boekingswebsites en dit is de standaard geworden. Wachten op antwoord is niet meer van deze tijd. De ongeduldige internetgebruiker klikt dan liever door, naar een B&B die wél actuele beschikbaarheidsinformatie geeft. Dit is de realiteit van vandaag: een trend die Bedandbreakfast.nl niet mag negeren.

Veel reserveringsaanvragen
Ons doel is als altijd: zo veel mogelijk bezoekers op Bedandbreakfast.nl ontvangen zodat jij als B&B-eigenaar veel reserveringsaanvragen krijgt. De website is populair en dat willen we natuurlijk zo houden. Dat kan door betrouwbare, actuele beschikbaarheidsinformatie te geven. Hiervoor hebben we het reserveringssysteem met de beschikbaarheidskalender ontworpen. Speciaal voor iedereen met een vermelding op Bedandbreakfast.nl.

Iedere aanvraag is raak
Het reserveringssysteem geeft een helder overzicht van al je ontvangen aanvragen. Je kunt in zes talen heel handig reageren op aanvragen. De bezoeker kan zien op welke dagen hij wel of niet in jouw B&B kan verblijven en kan dus een gerichte reserveringsaanvraag doen. Jij hoeft geen aanvragen meer af te wijzen: iedere aanvraag via Bedandbreakfast.nl is raak.

Wij vragen om je medewerking
Bedandbreakfast.nl wil bezoekers voorzien van transparante en volledige informatie. Zowel over je B&B-accommodatie en faciliteiten, als over de beschikbaarheid van de kamers. Dat is klantvriendelijkheid anno 2013. Daarom beloont Bedandbreakfast.nl accommodaties die hun beschikbaarheidskalender invullen, met een hogere positie.

Samen kunnen we Bedandbreakfast.nl nóg beter en informatiever maken voor bezoekers. Daar hebben we jou bij nodig. Wij nodigen je uit om het reserveringssysteem en de beschikbaarheidskalender van Bedandbreakfast.nl te leren kennen. In onze ‘Snelcursus reserveringssysteem’ zie je stap voor stap hoe het werkt. En als je vragen hebt, bel ons gerust, we leggen graag aan je uit hoe het reserveringssysteem werkt. Bedankt alvast voor je medewerking!

Over de auteur

Avatar

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter