Marketing & Promotie

Gratis eigen domeinnaam op Bedandbreakfast.nl – Update

Bedandbreakfast.nl

In een paar stappen een eigen domeinnaam.

Wist je dat je gratis een eigen domeinnaam (URL) kunt aanmaken op Bedandbreakfast.nl? In een paar stappen geef je je presentatiepagina een korte, aantrekkelijkere domeinnaam. Handig als je je presentatiepagina wilt vermelden in bijvoorbeeld een persbericht of advertentie.

Wat is mijn domeinnaam?
Als je op Bedandbreakfast.nl je presentatiepagina bekijkt, dan zie je bovenin het scherm de domeinnaam. Bijvoorbeeld: http://www.bedandbreakfast.nl//presentatie/4158. Je ziet: dit is een lange en complexe domeinnaam.

Zo verander je jouw domeinnaam
Je kunt je domeinnaam heel gemakkelijk inkorten. Dat doe je zo:

  • Ga naar de Eigenarenservice van Bedandbreakfast.nl. Log eventueel eerst in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik in het rijtje bij ‘Snel naar’ op Eigen Domeinnaam.
  • Vul nu een naam in achter het adres www.bedandbreakfast.nl/bb/.

Uitgebreide instructies
Is de naam van je B&B bijvoorbeeld: ‘Het Hoekje’, dan kun je kiezen voor de domeinnaam: www.bedandbreakfast.nl/bb/hoekje. Dat ziet er al een stuk beter uit! Probeer het eens, je kunt je domeinnaam altijd weer veranderen. Uitgebreide instructies vind je in de Eigenarenservice.

Alleen bij standaard of uitgebreide vermelding
Let op: deze service is alleen beschikbaar voor abonnees met een standaard of uitgebreide vermelding op Bedandbreakfast.nl. Heb je nog geen betaalde vermelding? Stap nu over en profiteer van de vele voordelen van een compleet abonnement.

Update 13-2-2013
Deze functie is niet meer beschikbaar omdat de eigen domeinnamen niet optimaal vindbaar waren in Google. Bedandbreakfast.nl hanteert enkel nog optimaal vindbare URL’s. Heb je ooit een domeinnaam aangemaakt op Bedandbreakfast.nl? Controleer dan of deze link nog ergens wordt gebruikt (bijvoorbeeld op je eigen website) en pas ‘m aan zoals wordt uitgelegd in dit artikel.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter