Marketing & Promotie

Voordelig je B&B promoten op Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl; Voordelig je B&B promoten op Bedandbreakfast.nl

Wil jij je B&B promoten zonder hoge commissies af te dragen? Dan ben je bij Bedandbreakfast.nl aan het juiste adres. Ontdek de 5 grootste voordelen van een jaarabonnement op dé B&B-site van Nederland en meld je snel aan!

#1: Géén commissie

Je B&B promoten zonder hoge commissie per reservering? Dat is bij Bedandbreakfast.nl geen droom, maar werkelijkheid. In tegenstelling tot veel andere boekingswebsites, draag je bij Bedandbreakfast.nl geen commissie af, maar betaal je een vast bedrag per jaar voor de promotie van je B&B. Ongeacht de hoeveelheid reserveringen die je ontvangt. Na een paar reserveringen heb je de investering dus alweer terugverdiend.

#2: Geldzaken in eigen beheer

Op Bedandbreakfast.nl regel je zelf de betalingen met de gast, daardoor ben je niet afhankelijk van derde partijen. Zo kun je zelf bepalen wanneer en hoe jij je geld ontvangt. Bijvoorbeeld voorafgaand aan het verblijf via een bankoverschrijving, via een betaalverzoek of contant bij aankomst of vertrek. Op die manier houd je de financiële touwtjes in handen, wel zo prettig!

#3: Gratis Reserveringssysteem

Met een jaarabonnement op Bedandbreakfast.nl beschik je over een compleet reserveringssysteem voor je B&B, inclusief gratis reserveringsmodule voor je eigen website. Alle reserveringsaanvragen via je eigen site komen automatisch binnen in het reserveringssysteem van Bedandbreakfast.nl. Zo beheer je alle aanvragen overzichtelijk op één plek en verzamel je tegelijkertijd sneller reviews.

#4: Groot bereik

Door je B&B te promoten op Bedandbreakfast.nl, wordt je accommodatie in een mum van tijd vindbaar op het wereldwijde web. Profiteer van een hoge positie in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Met een aantrekkelijke presentatiepagina wordt je B&B uitstekend gevonden door miljoenen gasten uit Nederland en ver daarbuiten. Extra hulp nodig met het optimaliseren van je presentatiepagina? Onze Customer Service staat voor je klaar.

#5: Abonneevoordelen

Kies je voor een abonnement op Bedandbreakfast.nl, dan profiteer je ook van diverse aanbiedingen op diensten en producten. Deze unieke deals komen absoluut van pas bij het runnen van jouw B&B. Denk bijvoorbeeld aan speciale kortingen op kwalitatieve bedden, legionellapreventie en belangrijke verzekeringen voor je Bed and Breakfast. Een mooie manier om te besparen op je uitgaven!

B&B promoten: je staat er niet alleen voor

Kun je niet wachten om te profiteren van alle bovenstaande voordelen? Registreer je accommodatie dan vandaag nog op Bedandbreakfast.nl. Of neem contact met ons op voor meer informatie; de customer service van Bedandbreakfast.nl helpt je graag verder. We staan bekend om onze uitstekende bereikbaarheid en persoonlijke service. Of je nu op zoek bent naar vrijblijvende informatie, of al jarenlang klant bent: wij staan voor je klaar.

B&B Registreren

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter