Inspirerende Bestemmingen

Goedkope B&B’s op toplocaties in Europa

budget B&B

Een betaalbare B&B in Supetar, Kroatië

Je wilt low-budget op vakantie in het buitenland? Denk dan eens aan een bed & breakfast om te overnachten. Overal in Europa zijn comfortabele bed & breakfasts die ideaal zijn voor de niet-zo-grote portemonnee.
 Op Bedandbreakfast.eu kun je eenvoudig zoeken naar B&B’s waar je niet meer dan 50 euro per nacht betaalt, gebaseerd op een bezetting van twee personen inclusief ontbijt.

Bed & breakfast in Granada
Neem bijvoorbeeld Pension Martinez in de Spaanse stad Granada. Centraal gelegen bereik je dit B&B in slechts tien minuten lopen vanaf de Kathedraal van Granada. Momenteel betaal je slechts 33 euro voor een tweepersoonskamer.

B&B in Kroatië
Nog een suggestie: Rooms Sunce in Supetar, Kroatië. Een huiselijk bed & breakfast recht boven het belangrijkste strand van Supetar. Het terrein bevat diverse grote terrassen die een magnifiek uitzicht bieden over de stad en de haven. Voor een tweepersoonskamer betaal je slechts 34 euro.

Vind een betaalbaar bed & breakfast
Je vindt nog veel meer goedkope bed & breakfasts in Europa door de volgende stappen te volgen:

  • Ga naar Bedandbreakfast.eu
  • Zoek het land en de regio/stad waar je heen wilt
  • Klik op de knop ‘Prijs’ en kies < € 50,00.

Sorteer op prijs
Dit is een andere simpele methode om een goedkope accommodatie te vinden. Stap 1: zoek op de gebruikelijke manier naar een B&B op Bedandbreakfast.eu. Zodra je de lijst met resultaten ziet, klik je bovenaan op ‘prijs’. Op deze manier worden de gevonden B&B’s gerangschikt naar prijs. We wensen je een heerlijk verblijf toe!

Over de auteur

Avatar

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter