Algemeen

Laatste kans: bestel het boek ‘Bed & Breakfast in Nederland’

Dit is je laatste kans om het boek ‘Bed & Breakfast in Nederland’ (2011) te bestellen. In deze luxe uitgevoerde gids staan 2.500 prachtige bed & breakfast-adressen in heel Nederland. De voorraad is zeer beperkt dus wees er snel bij. Bestel het boek direct via het bestelformulier en verzeker je van een exemplaar. Op = op!

De 2500 leukste adressen van Nederland

In het boek ‘Bed & breakfast in Nederland’ vind je de 2500 leukste adressen van Nederland. Logeer in een authentieke hoeve met betoverende tuin, een stads herenhuis, een houten dorpswoning of moderne villa. Of wat te denken van een overnachting in een monumentaal pand, een kasteel of zelfs een woonboot?

Je gastfamilie staat garant voor een bijzonder verblijf. En na een actieve dag kom je echt tot rust in een bed & breakfast, waar je ‘s ochtends geniet van een heerlijk ontbijt.

het boek 'Bed & Breakfast in Nederland'

Luxe uitvoering met harde kaft

‘Bed & Breakfast in Nederland’ is luxe uitgevoerd met een harde kaft en valt op door de verfrissende lay-out met veel sfeerfoto’s. Mobiele barcodes en gastenbeoordelingen maken het plaatje compleet. Kortom: een prachtige uitgave voor B&B-liefhebbers en een juweel op de salontafel!

Update: het boek ‘Bed & Breakfast in Nederland’ is uitverkocht en niet meer te bestellen.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter