Algemeen

Pin it! Deel mooie bed & breakfasts op Pinterest

Pin it! bed & breakfast

‘Pin-it’ knop op de presentatiepagina van bed & breakfast de Syrinx in Ijsselmuiden.

Heb je het al gezien? Sinds kort staat er bij B&B’s op Bedandbreakfast.nl een ‘Pin it!’-knop. Je kunt met behulp van die knop foto’s van mooie bed & breakfasts delen op het sociale netwerk Pinterest. Pin bijvoorbeeld kiekjes van die prachtige tuin of dat aantrekkelijke ontbijtje. Ook leuk: maak op Pinterest een wensenlijstje met B&B’s waar je graag nog eens naartoe wilt!

Foto’s van een bed & breakfast op Pinterest plaatsen
Om foto’s van een B&B op Pinterest te kunnen plaatsen, moet je eerst lid zijn van dit sociale netwerk. Elders op deze blog kun je lezen wat Pinterest inhoudt en hoe je een profiel aanmaakt. Ben je Pinterest-lid en heb je een bord aangemaakt op het sociale netwerk? Dan is het pinnen van een B&B een peulenschil. Ga naar de informatiepagina van het bed and breakfast dat je wilt delen en klik op de ‘Pin it!’-knop. Je ziet nu een selectie van foto’s van het bed & breakfast. Kies de mooiste uit en klik op ‘Pin it’.

Pin it! Bed & Breakfast

Kies het bord waar je deze foto op wilt prikken en pas eventueel de tekst aan. Klik ten slotte op ‘Pin it’ en klaar!

bed breakfast pinnen

De foto staat nu op je bord. Andere gebruikers van Pinterest die jouw bord volgen, kunnen de foto nu ‘herpinnen’ of erop klikken om naar de informatiepagina van de B&B te gaan.

Bed en Breakfast op Pinterest

Bed & Breakfast de Syrinx, gepind op het bord ‘Bed en Breakfast in Nederland’ van Bedandbreakfast.nl.

Mooie B&B’s op Bedandbreakfast.nl kun je natuurlijk ook delen op Facebook en op Google+. Ga hiervoor naar de informatiepagina van een bed & breakfast en klik naast de grote foto op ‘Deel deze B&B’. Je kunt vervolgens met één muisklik de B&B delen op het sociale netwerk van jouw keuze.

Bed & Breakfast delen op social media

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter