Inspirerende Bestemmingen

Romantisch Valentijnsweekend in een bed en breakfast

Valentijn bed & breakfast

Een bed & breakfast is de perfecte bestemming voor een romantisch Valentijnsweekend.

Het is bijna Valentijnsdag, hét moment om iets speciaals te doen met je geliefde. Wat dacht je van een romantisch weekend in een luxueus bed & breakfast? Heerlijk dineren bij kaarslicht en slapen in een B&B met hemelbed en jacuzzi of in een echte bruidsuite? Dit zijn de mooiste bed & breakfast-ideeën voor een onvergetelijke Valentijn.

B&B met whirlpool

Tweepersoons bubbelbad bij B&B Kessels-Heerlijkheid in Maren-Kessel.

Luxe bed & breakfast met jacuzzi
Wil je eens uitpakken, boek dan een bed & breakfast met een jacuzzi. Heerlijk lang badderen en uitgebreid de tijd nemen voor een goed gesprek met een wijntje en een kaasje. Veel B&B-suites zijn ideaal voor een romantisch wellness-weekend met faciliteiten zoals een whirlpool, sauna, regendouche en open haard.

Dining in a Bed & Breakfast

Veel bed and breakfasts bieden ‘tables d’hôtes’ ofwel diner.

Romantisch diner en dromen in een hemelbed
Uitgebreid dineren bij kaarslicht: veel B&B’s bieden de mogelijkheid om ook ‘s avonds aan tafel te schuiven voor een diner. Zoals Bed & Breakfast Millingen aan de Rijn in Millingen aan de Rijn. En zo zijn er nog minstens zevenhonderd andere B&B’s waar je kunt dineren. Na een heerlijke avond rol je zo je knusse bedstede of hemelbed in. Wil je alvast dromen van je huwelijksdag of juist terugdenken aan de mooiste dag van je leven? Diverse bed & breakfasts bieden een bruidssuite voor een echt romantische nacht…

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter