Televisie

Tv-serie Bed & Breakfast weer van start op Omroep MAX

Tv-serie Bed & Breakfast op MAX

Deelnemers Peter en Marianne van B&B De Nieuwenhof in het Brabantse Mill uit aflevering 2.

Liefhebbers van de tv-serie Bed & Breakfast opgelet: het derde seizoen gaat volgende maand van start! De eerste uitzending is op 28 februari om 21.30 uur te zien op Omroep MAX. 

Bed en breakfast getest
In elke aflevering van ‘Bed & Breakfast’ testen de eigenaren van drie bed and breakfasts elkaars accommodatie. Ze testen de bedden, het ontbijt en het sanitair en ze geven hun ongezouten mening over de service, inrichting en hygiëne. Dat gebeurt gewoonlijk in een gemoedelijke sfeer, al kan niet iedereen even goed tegen kritiek.

Verschillende B&B’s per aflevering
In het derde seizoen worden weer heel verschillende B&B’s bezocht. De ene dag slapen de deelnemers in een bed waar schapen onderdoor lopen, terwijl ze de andere dag in een Leids rijksmonument baden in barokke luxe. Bij één van de bed & breakfasts is er niet eens een bed, maar een plekje in het hooi!

Nieuws over tv-serie Bed & Breakfast
Ben jij net zo benieuwd als wij naar hoe dat in de smaak gaat vallen? Volg dan vanaf 28 februari de tv-serie ‘Bed & Breakfast’ op Omroep MAX en houd deze blog in de gaten. Tijdens het derde seizoen publiceren wij wekelijks nieuws, achtergronden over de B&B’s, interviews met deelnemers en terugblikken op de afleveringen. En heb je een aflevering gemist, dan kun je die hier terugkijken. Laat het aftellen beginnen!

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

8 Reacties

Laat een reactie achter