Buitenlandse B&B's

Vakantie bij Nederlanders in de sneeuw

Logeren bij Nederlanders in Oostenrijk of Zwitserland

Skiën, snowboarden en langlaufen: wij Nederlanders zijn gek op wintersport! En het wordt nóg leuker met de beste tips van Nederlandse B&B-houders in de sneeuw; laat je uitgebreid informeren over de mooiste afdalingen, de beste restaurants en de leukste Après-ski bars.

Vakantie bij Nederlanders in Oostenrijk
Uitgestrekte witte bergtoppen en lange afdalingen, Oostenrijk is het wintersportland bij uitstek! Wil je weten waar je de beste Wienerschnitzels kunt eten of waar die welverdiende glühwein het lekkerste smaakt? Ga dan op vakantie bij Nederlanders in Oostenrijk, de B&B-eigenaar geeft je graag tips over de leukste restaurants en barretjes in het skigebied. Proost!

Vakantie bij Nederlanders

Ideaal voor zomer en winter, B&B Reiterklause in Oostenrijk.

Wintersport in Oostenrijk
Voor een sportieve wintersportvakantie in een prachtige omgeving ga je naar Zillertal! De familie van der Paauw is hier trotse eigenaar van Pension Mariandl in Ramsau en verwelkomt je graag! Zo ook B&B Reiterklause in Leutasch; deze bed & breakfast bevindt zich in het midden van twee bekende wintersportgebieden én er ligt een langlaufroute voor de deur. Heb jij je snowboots al ingepakt?

Bergklimmen Oostenrijk

Bergwandelingen, motor rijden of bergbeklimmen; Oostenrijk is het perfecte vakantieland!

Als de sneeuw gesmolten is…
Ook in het voorjaar en de zomer is Oostenrijk een geweldig vakantieland. Bezoek de groene omgeving van Esternberg, je vindt hier prachtige motorroutes en de omgeving is ideaal voor een wandel- of fietsvakantie. Liever bergbeklimmen? Breng dan een bezoek aan Gästehaus Elferink in Rosegg, zowel zomer als winter een goede plek om te vertoeven.

Nederlands bed & breakfast Oostenrijk

Genieten! Een heerlijk ontbijtje met uitzicht over de Zwitserse Alpen.

Logeren bij Nederlanders in Zwitserland
Voor een fantastisch uitzicht over de Alpen moet je bij Bed & Breakfast Swiss Seasons in Schongau zijn, gelegen op 800 meter hoogte. Hier verblijf je in een nostalgisch houten chalet in een pittoresk landschap en geniet je volop van de prachtige natuur.

Pension La Randulina is een perfecte uitvalsbasis voor mooie bergwandelingen. Voor de wintersporters zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer naar het skigebied, zo kun je de auto lekker laten staan. Bij Pension La Rundalina mogen gasten ook aanschuiven voor een heerlijke maaltijd, welverdiend na een dagje in de bergen!

Vakantie bij Nederlanders in Zwitserland

Wintersport in Zwitserland; overnacht bij Nederlanders voor de beste tips.

Boek een verblijf bij Nederlanders in Oostenrijk of Zwitserland
Wat is er beter dan de beste tips ontvangen van Nederlandstalige ervaringsdeskundigen in het buitenland? Kies voor een heerlijke vakantie bij Nederlanders in Oostenrijk of Zwitserland of kijk op Bedandbreakfast.eu voor andere mooie B&B-adressen over de grens. Wil je liever iedere vakantie overnachten bij Nederlanders in het buitenland? Kijk dan op de speciale pagina over Logeren bij Nederlanders in het buitenland!

Volg deze blog©Bedandbreakfast.nl

Over de auteur

Rianne van de Pas

Reisfanaat en gek op kleinschalige accommodaties.

Laat een reactie achter