Buitenlandse B&B's

Verrassend leuke bestemmingen voor een veelzijdige stedentrip

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, gedachtes dwalen af en in je hoofd zit je waarschijnlijk al met een cocktail op dat leuke terrasje. Zet je gedachtes om in werkelijkheid en kies voor een geweldige stedentrip, Bedandbreakfast.eu heeft alvast vijf fantastische bestemmingen voor je op een rijtje gezet!

Wenen, bestemmingen, B&B

Bezoek het mooie burgtheater, gelegen in het centrum van Wenen.

Bestemming 1: Wenen
Denken we aan Wenen, dan denken we aan? Juist, keizerin Sisi van het toenmalige Habsburgse rijk. Wenen, gelegen in Oostenrijk, is dan ook één van de meest romantische bestemmingen van Europa. Bovendien heeft adviesbureau Mercer deze stad voor de achtste keer uitgeroepen tot prettigste stad om in te leven! Wil je ook even wonen in deze prettige stad? Neem dan eens een kijkje bij Adbieshomes Serviced Apartment, Urban Flats Vienna Darwingasse of Opera Suites.

Het historische centrum van Zürich, Zwitserland.

Het historische centrum van Zürich, Zwitserland.

Bestemming 2: Zürich
Wanneer we 700 kilometer naar het westen reizen, komen we bij onze nummer twee: Zürich. Deze metropool in het hart van Zwitserland heeft veel te bieden. Zo zijn er wel 100 musea en galerieën. Tegelijkertijd is er een bruisend nachtleven en kun je de volgende dag heerlijk uitrusten aan het meer, rivier of de nabij gelegen baden. Je ervaart het allemaal zelf vanuit bijvoorbeeld Ema House Serviced Aparments, Luxury Apartments by Livingdowntown of City Syat Forchstrasse.

Zwitserland

Ontdek het meer van Genève, gelegen in Zwitserland.

Bestemming 3: Genève
Op de derde plek staat Genève. Deze Franstalige bestemming is gelegen aan het meer van Genève in Zwitserland en heeft veel bezienswaardigheden. Ontdek de historische straatjes, de bruisende stad, de mooie kathedralen of geniet van de vele fraaie parken in de stad. Kies voor een verblijf bij Auberge Communale de Carouge, Bémont 3 of Larem Suite en verheug je op een fantastische trip!

UNESCO

Het mooie Valletta met uitzicht op de St. Mary Kerk en de toren van St. John’s kathedraal.

Bestemming 4: Valletta
De stad Valletta, hoofdstad van het mooie Malta, mag niet vergeten worden. De stad staat sinds 1980 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en hier is een goede reden voor. Valletta heeft namelijk een zeer rijke geschiedenis en bezit 320(!) monumenten, deze zijn allemaal binnen een halve vierkante kilometer te vinden. In de hoofdstad zelf kun je onder meer overnachten bij Luciano Al Porto Boutique of Sally Port City Pads. Ook kan er gekozen worden voor een B&B in Sliema waarbij Valletta bezocht kan worden per veerboot.

Hongarije

Uitzicht vanuit het Visserbastion op de Donau, Boedapest.

Bestemming 5: Boedapest
We sluiten af met de hoofdstad van Hongarije: Boedapest. Deze stad wordt opgesplitst door de Donau rivier in het heuvelachtige ‘Buda’ en het bruisende ‘Pest’. In het heuvelachtige gebied van de stad is het oude kasteelcomplex Budavári Palota te vinden, het Sándorpaleid, het Paradeplein en nog veel meer bezienswaardigheden. Goed om te weten: zowel in het oude als het nieuwe deel zijn veel accommodaties te vinden, neem eens een kijkje bij Harmonia Palace, Callas House, of Annabelle Bed and Breakfast.

Bedandbreakfast.eu

De leukste B&B’s in het buitenland vind je op Bedandbreakfast.eu!

B&B’s in het buitenland boeken
Zit jouw favoriete bestemming hier niet tussen of past de aanbevolen accommodatie niet bij jouw wensen? Zoek je kleiner, groter, luxer, authentieker of simpeler? Met het grootste aanbod van B&B’s ter wereld, vind je op Bedandbreakfast.eu altijd jouw perfecte accommodatie! Direct naar Bedandbreakfast.eu >>

Over de auteur

Lizzy Scheltus

Lizzy Scheltus

Gaat graag op pad in Nederland en heeft een grote liefde voor Limburg.

Laat een reactie achter