Televisie

Vooruitblik aflevering 1 ‘Bed en Breakfast’ op MAX, seizoen 3

Anneke's B&B aan de kust

Anneke’s B&B aan de Kust op een steenworp afstand van duinen en zee.

Het is bijna zo ver: over twee dagen kunnen we weer smullen van ‘Bed & Breakfast’ op Omroep MAX! In deze tv-serie testen wekelijks drie B&B-eigenaren elkaars onderneming. Aflevering 1 van seizoen 3 is vrijdag om 21.30 uur te zien op Nederland 1. We stellen de deelnemende bed en breakfasts alvast aan je voor.

Bed & Breakfast Anneke

Éen van de gezellige gastenkamers van Anneke’s B&B aan de kust.

Anneke’s B&B aan de Kust in Egmond aan Zee
Anneke en runt met veel liefde en overgave ‘Anneke’s B&B aan de Kust‘ in Egmond aan Zee. Haar man Herman werkt nog. Ze nemen hun gasten mee naar de vuurtoren bij Egmond aan Zee, in nogal onstuimig weer.

Bed & Breakfast Aan de Maas

Bij B&B Logement ‘Aan de Maas’ overnacht je in een voormalige pastorie vlakbij Venlo.

Anneke’s B&B aan de Kust is gevestigd in een woonhuis met twee royale kamers met privébadkamer. “In dit romantische en comfortabele B&B tegen de duinrand in het geliefde Egmond is het heerlijk toeven”, aldus eigenaresse Anneke. Leuk detail: je ontbijt tussen de schilderijen gemaakt door Anneke zelf! Lees het interview met Anneke over haar deelname aan het tv-programma.

Logement ‘Aan de Maas’ in Belfeld
Logement ‘Aan de Maas‘ in Belfeld nabij Venlo is een oude pastorie uit de jaren dertig met vier gastenkamers. Het geheim van dit bed and breakfast is het prachtige uitzicht op de Maas: de rivier met haar groene oevers stroomt letterlijk langs de achtertuin.

Bed & Breakfast Logement Aan de Maas

Deze B&B ligt letterlijk ‘Aan de Maas’!

Deze B&B is een ideale uitvalsbasis voor rustzoekers, wandelaars en fietsers. Je staat zó in een uitgestrekt natuurgebied even over de Duitse grens. Shoppen en uitgaan kan ook want het bed & breakfast ligt handig tussenin Venlo en Roermond. In de tv-uitzending nemen eigenaren Chris en Olga hun gasten – heel toepasselijk – mee op een vaartochtje over de rivier, inclusief quiz.

B&B Hooitel in Sint Nicolaasga
De laatste overnachting is in Bed & Breakfast Hooitel in Sint Nicolaasga. Eigenaren Meindert en Gea de Vlugt waren vroeger al geliefden maar verloren elkaar uit het oog. Op latere leeftijd zijn ze weer bij elkaar gekomen. Nu runnen ze samen B&B Hooitel en een zorgboerderij. Ze nemen hun collega B&B-houders mee op een typisch Fries uitje: fierljeppen, met een nat pak tot gevolg.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

1 reactie

  • ik hoorde van uw b&b….
    Kan ik reservering plaatsen voor 1 en 2 oktober?
    Het betreft 1 persoon
    Wat is de prijs per dag?

    Kan ik u ook telefonisch bereikrn

Laat een reactie achter