Algemeen

Win een gratis weekend in een bed en breakfast t.w.v. € 250,00!

Gratis bed and breakfast win-actie

Win een gratis weekend in bed & breakfast naar keuze, klik op de foto om naar de actie te gaan.

De tv-serie ‘Bed & Breakfast’ van Omroep MAX, het programma ‘Wist Je Dat?!’ van RTL4: Nederlandse bed & breakfasts zijn steeds vaker te zien op tv. Bedandbreakfast.nl is er blij om, want op die manier ontdekken steeds meer mensen hoe leuk het is om in een bed and breakfast te overnachten. Ervaar het zelf, doe mee met onze nieuwe win-actie op Facebook en maak kans op een gratis verblijf in een B&B naar keuze ter waarde van €250,00!

Bedandbreakfast.nl bij ‘Wist Je Dat’ op RTL4
Op zaterdag 7 september 2013 was Bedandbreakfast.nl te zien in de uitzending van het tv-programma ‘Wist Je Dat’ van RTL4. In de aflevering laat Kirsten Everstijn van Bed & Breakfast Nederland zien hoe je eenvoudig en snel een leuke B&B vindt op Bedandbreakfast.nl. Ook bezoekt presentator Frank Derijcke twee mooie bed & breakfasts: La Belle Meuse in het Limburgse Well en Erve Fakkert in Rossum. Wist je trouwens dat je op Bedandbreakfast.nl kunt kiezen uit meer dan 4.200 bed & breakfasts? Hieronder kun je de uitzending terugkijken.

Uitzending gemist: ‘Wist Je Dat’, 7 september 2013

 

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu, 's werelds grootste B&B-site met meer dan 3,5 miljoen gastenkamers en appartementen.

Laat een reactie achter