Bed en Breakfasts in Noord-HollandHet meest complete aanbod van B&B's in Noord-Holland

AankomstVertrekAankomstVertrek0nl

Een selectie van top B&B's in Noord-Holland

Ontdek de charme van een bed en breakfast

Bed en breakfast in Noord-Holland

Noord-Holland is de perfecte bestemming voor watersportliefhebbers. De provincie wordt omringt door de Noordzee, de Waddenzee en het IJsselmeer. Zwemmen, zeilen, surfen en zelfs wadlopen, het is hier allemaal mogelijk. Leer deze provincie echt kennen door te overnachten in één van de fantastische B&B’s in Noord-Holland.

B&B in Amsterdam

Amsterdam is wereldwijd populair. Talloze kenmerken maken de stad zo bekend. Denk aan de grachtenpanden, de Kalverstraat, het Anne Frankhuis, het Vondelpark en de coffeeshops. Niet te missen in Amsterdam is een bezoek aan het Rijksmuseum, waar Rembrandts beroemde schilderij de Nachtwacht hangt. Vergaap je aan de chique etalages in de PC Hooftstraat of wandel eens door ‘red light district’ de Wallen. Wil je middenin een typisch Amsterdamse wijk zoals de Jordaan of De Pijp overnachten? Een bed & breakfast is dan de ideale keuze!

Bed & breakfast Noord-Holland

Natuurlijk is wereldstad Amsterdam een bezoek meer dan waard. Maar ook Haarlem is een aanrader, vooral voor winkelliefhebbers. Deze stad is zelfs meerdere malen uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland. Ook niet te missen: Alkmaar, bekend als Kaasstad met zijn wekelijkse traditionele kaasmarkt. Havensteden Enkhuizen, Edam en Hoorn herinneren je aan de Gouden Eeuw, de glorietijd van de VOC. Zeker ook een bezoekje waard is de gezellige vissersplaats Volendam, dorp van karakteristieke huisjes, klederdracht, volkszangers en de lekkerste gerookte paling.

Natuur en recreatie in Noord-Holland

Noord-Holland heeft populaire stranden, bijvoorbeeld in Zandvoort, Bergen aan Zee en Egmond aan Zee. De duinen langs de kust vormen een prachtig wandelgebied. Texel is het enige Waddeneiland dat tot de provincie Noord-Holland behoort. Hier vind je uitgestrekte natuur die je het beste te voet of op de fiets kunt ontdekken. Ieder voorjaar weer trekken de uitgestrekte bloembollenvelden van Noord-Holland veel bekijks.

Boek een bed and breakfast in Noord-Holland

Zo gevarieerd als Noord-Holland is, zo divers zijn ook de mogelijkheden om er te verblijven. Logeer in een stad op het Waddeneiland Texel of aan het strand. Ieder bed and breakfast is uniek. Ervaar het zelf! Zoek je ideale B&B in het uitgebreide aanbod op Bedandbreakfast.nl en boek direct zonder reserveringskosten.

nl