Televisie

B&B Leendershoeve vertelt over deelname aan tv-serie Bed & Breakfast Omroep MAX

Tv kandidaten

Jack en Tonnie van B&B Leendershoeve. Foto: Omroep MAX

Pakt B&B Leendershoeve vrijdag de winst in de tv-serie Bed & Breakfast? Dat laat zich nog even raden, maar Bedandbreakfast.nl licht alvast een tipje van de sluier op. Jack van der Vleuten vertelt ons over zijn deelname aan het populaire programma van Omroep MAX.

De Peel

B&B Leendershoeve ligt in een prachtige omgeving, ideaal voor fietsers en wandelaars.

Iedere B&B is uniek
Jack en zijn vrouw Tonnie hebben elkaar begin jaren ’70 ontmoet tijdens dansavonden in de plaatselijke disco. Na jaren van samenwerking in hun eigen winkels runnen ze nu B&B Leendershoeve in het Brabantse Asten. De bed en breakfast is gevestigd in het ouderlijk huis van Tonnie, Jack vertelt: “In eerste instantie wilde ik hier niet wonen, maar de combinatie met een B&B sprak mij wel aan. We zitten hier aan de rand van natuurgebied de Peel, met veel wandel- en fietsmogelijkheden en bieden golfarrangementen aan. Dat onderscheidt ons van anderen, denk ik. Maar ik vind dat iedere B&B uniek is, dat is voor ons nogmaals bevestigd tijdens de opnames. We hebben veel respect voor alle B&B-eigenaren, iedereen doet het op zijn eigen manier en heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten”.

Golfbaan Someren

Jack en Tonnie nemen hun medekandidaten uit het programma mee naar de golfbaan!

Op de sportieve tour
Jack en Tonnie zijn door de makers van Bed & Breakfast benaderd voor deelname aan het programma. Jack licht toe: “Het productieteam wilde dit jaar wat meer op de sportieve tour en ze zijn vanwege de golfarrangementen bij ons terecht gekomen, daarnaast kan ik kan zelf een redelijke bal slaan. We moesten er even over nadenken toen ze ons vroegen, maar we vonden het unieke kans om te zien hoe zo’n programma in elkaar zit. Normaal gesproken zie je zoiets alleen maar op televisie, dus dan is het fijn als je wordt gevraagd om mee te doen”.

Deelnemer Omroep MAX

Heerlijk slapen in de Vurkamer bij B&B Leendershoeve.

Tevreden over Brabantse gastvrijheid
Op de vraag hoe Jack de opnames heeft ervaren, antwoordt hij spontaan: “De opnames waren fantastisch! Het productieteam was super en zeer correct. We hadden niet eens in de gaten dat alles werd opgenomen. Zo konden we onszelf blijven, ook naar de andere deelnemers toe. We waren als eerst aan de beurt bij de opnames en kenden de andere B&B-eigenaren niet. We vinden het altijd spannend om te zien wat voor gast er achter de deur staat, dat was nu niet anders. Onze medekandidaten waren zeer tevreden over onze Brabantse gastvrijheid en over hun verblijf. Ze vonden onze B&B zelfs mooi, daar zijn we trots op. Alles bij elkaar vonden we het gezellig om hen over de vloer te hebben, maar dat vinden we bij iedere gast wel”.

B&B Leendershoeve is op vrijdag 14 maart te zien in de derde aflevering van de tv-serie Bed & Breakfast. De serie wordt om 21.30 uur uitgezonden op Nederland 1 bij Omroep MAX.

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

4 Reacties

  • Goede uitzending……dankzij deze aflevering weet ik één ding zeker……noooiiit logeren bij Rob en Joke ….wat een vreselijk deprimerend stel, met een krijgloop-look B&B …en nog gewonnen ook…de anderen waren te beschaafd en aardig.
    Complimenten aan de 2 andere B&B-ers….prijs kwaliteitverhouding waren goed in orde.

    Groet,
    Paul

  • Naar mijn mening waren jullie Tonny en Jack de winnaars van het programma van vanavond.
    Als het mogelijk is komen een keer reserveren bij jullie, de sfeer bij jullie was fijn en het ontbijt zag er verrukkelijk uit.
    Hartelijke groeten
    Alie de Reus-Brantjes

  • Wij vonden dat de winnaar niet de winnaar is vandaag.
    Gemeen om zoveel onder de prijs te betalen. Dan weet je zeker dat je wint.
    Op alles en iedereen hadden ze commentaar.
    We hebben ons er gewoon aan geergerd.
    Jammer van zo’n onsportief stel

  • Ik ben het helemaal met de anderen eens! Wat was het mooi en goed verzorgd bij jullie, heel smaakvol en schoon.
    Het commentaar van de “winnaars” was totaal niet terecht . Hele nare zeurpieten, waar ik beslist niet zal boeken. Ook de zusjes vonden we top, maar jullie B&b stak er toch met kop en schouders boven uit.
    Als mensen op deze manier willen winnen, zegt dat veel over hen.

Laat een reactie achter