Buitenlandse B&B's

Gezocht: gastheer/vrouw voor B&B in Valencia

Boek B&B in Valencia

Valencia biedt een fijne combinatie van strandleven, cultuur en stadse levendigheid.

“Wil je een avontuur aan gaan in Valencia in Spanje, voor minimaal 2 jaar?” Zo luidt de oproep van de eigenaren van een bed and breakfast in Valencia. Zij zoeken een serieus koppel of vrienden die hun bed & breakfast willen gaan runnen en exploiteren. Dit kan al vanaf eind 2014, begin 2015.

Het betreft een grootschalig bed en breakfast met achttien kamers. “De investering doen wij, wel vragen we om een financiële zekerheid”, aldus de eigenaren, die enige ervaring een pré vinden. Ben je geïnteresseerd? Bekijk de oproep op B&B For Sale, de website met het grootste aanbod van te koop staande bed and breakfasts wereldwijd.

Update: de eigenaren hebben inmiddels een koppel gevonden dat hun B&B gaat exploiteren.

Bed and breakfast in Valencia
Valencia is een heerlijke bestemming dankzij de combinatie van strandleven met cultuur en stadse levendigheid. De stad heeft een prachtig oud centrum met avant-garde architectuur en topmusea. Middelpunt is de kathedraal met de toren ‘El Miguelete’, zorg dat je dit monument niet mist! Flaneer over de boulevard waar een relaxte sfeer hangt. Ook gezellig is het bij de jachthaven en in het schitterende park ‘Jardin del Turia’.

Verblijf in een comfortabel bed & breakfast: het is de leukste manier om de stad te leren kennen. Op Bedandbreakfast.eu vind je bijna driehonderd B&B’s in Valencia, jouw ideale adresje zit er vast en zeker bij. Bekijk het aanbod >>

Over de auteur

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

10 Reacties

Laat een reactie achter