Geclassificeerde B&B

25 Nieuwe B&B’s in bezit van kwaliteitskeurmerk

Van Friesland tot aan de Belgische grens: Nederland is weer 25 B&B’s met een kwaliteitskeurmerk rijker. De gelukkige accommodaties zijn bezocht door een mystery guest en met vlag en wimpel geslaagd; ontdek snel de nieuwste tulpen-B&B’s voor de feestdagen!

Lees ook: Verhalen van een mystery guest – De eerste keer

Nieuwe B&B’s met 5 tulpen
De decembermaand begint extra feestelijk voor Villa het Bascour in Vierlingsbeek, Wellness Lodge aan Zee in Voorhout, La Marquise in Budel, B&B Lhee in Dwingeloo, Ruigenhof Bed & Breakfast in Sint Jansklooster en Room One Twenty One in Naarden; deze B&B’s zijn toegetreden tot de hoogste tulpencategorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie.

Geclassificeerde bed en breakfasts met 4 tulpen
Maar liefst 13 B&B’s zijn definitief ingedeeld in de kwaliteitscategorie met 4 kwaliteitstulpen, waaronder Bed & Breakfast Oosterbroek in Noordbroek, B&B Veen 107 in Den Haag, B&B Vijverhoef in Baarle-Nassau, Gasterij De Beiert in Delden, B&B Johannesberg in Oldebroek en B&B Ker Yvon in Koudum.

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Wellness Lodge aan Zee behoort tot de 25 nieuwste tulpen-B&B’s die in het bezit zijn gekomen van een kwaliteitskeurmerk én de classificatievlag!

Daarnaast mogen ook Efkes útfanhúzje in Hoornsterzwaag, Appels en Peren in Breezand, De Kaagse Boer in Kaag, B&B Le Commandeur in Den Hoorn, B&B Alie Kruse-Kolk Art & Design in Overdinkel, B&B Uitwijk in Koudekerke en Bij de Buurvrouw in Hallum trots zijn op hun vier behaalde tulpen.

Nieuwe 3-tulpen-B&B’s met kwaliteitstulpen
De categorie met 3 tulpen is verder aangevuld met fantastische bed & breakfasts zoals Casa Mirador in Almere, B&B Kransenhof in Ouwerkerk, B&B Central Park in Utrecht en Bed & Breakfast JoRiTo in Brantgum.

Bed and breakfasts met 2 tulpen
Nieuwkomers in de categorie met 2 tulpen zijn Rustpunt Groote Heide in Heeze en Bed & Brakkenhof in Vortum-Mullem, gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!

Bed & breakfast met kwaliteitstulpen boeken
Of je nu een tulpen-B&B boekt voor de kerstvakantie, een romantisch weekendje weg óf voor de zomer; je bent hier altijd verzekerd van gecontroleerde kwaliteit. Kies dus snel jouw favoriete bed & breakfast uit de categorie 1 tulp, 2 tulpen, 3 tulpen, 4 tulpen of 5 tulpen en ga een zorgeloos verblijf tegemoet!

Wil je meer weten over geclassificeerde B&B’s? Lees dan verder >>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter