Geclassificeerde B&B's

Video: prijsuitreiking Beste B&B van Nederland 2017

Op 10 mei werd Logement №5 in Assen uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017. RTV Drenthe was erbij om de feestelijke uitreiking vast te leggen op beeld en sprak met B&B-eigenaresse Yvonne Rengelink, die dolblij was met de winst! De video kun je hierboven bekijken.

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Elk bed en breakfast dat deelneemt aan het classificatiesysteem wordt periodiek bezocht en gecontroleerd door een mystery guest van de stichting. Aan de hand van het bezoek en een objectieve normenlijst volgt de indeling in één van de volgende tulpencategorieën:

1 tulp I 2 tulpen I 3 tulpen I 4 tulpen I 5 tulpen

Een bed en breakfast kan dus 1 tot 5 tulpen hebben: van eenvoudig tot zeer luxe. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Kies ook voor een bed en breakfast met kwaliteitskeurmerk en ga een zorgeloos verblijf tegemoet!

Laat een reactie achter