Televisie

Uitzending Gemist: aflevering 3 ‘Bed en Breakfast’ bij Omroep Max

Gisteren zagen we alweer de derde aflevering van ‘Bed en Breakfast’ bij Omroep Max. De deelnemers bezochten een B&B in Friesland en twee B&B’s in Drenthe, waar ze sliepen in een Yurt. Heb je de aflevering gemist, bekijk deze dan terug via Uitzending Gemist.

De derde aflevering van Bed en Breakfast bij Omroep Max was spraakmakend. De kritische deelnemers bezochten een B&B in het Friese Warns en twee B&B’s in Drenthe, de diversiteit van de deelnemers en de B&B’s zorgden wederom voor leuke televisie. Als je het gemist heb, kun je via Uitzending Gemist de aflevering terugkijken.

Uitzending Gemist Bed en Breakfast

De Mata Hari kamer van de bed en breakfast van Kees en Linda; B&B de Pastory in het Friese Warns.

Het eerste bezoek vindt plaats bij B&B de Pastory in het Friese Warns. Hier runnen Kees en Linda hun bed en breakfast met twee Friese themakamers, namelijk de ‘Mata Hari kamer’ en de ‘Jopie Huisman kamer’. Uiteindelijk komt de bed & breakfast van Kees en Linda als winnaar uit de bus, zij ontvangen 99% van de vraagprijs.

De tweede bed & breakfast is die van Frans en Annemarie, zij runnen een bed & breakfast in het plaatsje Frederiksoord in de provincie Drenthe. Frans en Annemarie krijgen van de andere gasten 96% van de vraagprijs. Voor de derde bed en breakfast blijven de stellen in Drenthe en zijn zij te gast bij Miranda en Ad die verschillende Yurts ter beschikking stellen aan hun gasten. Miranda en Ad ontvangen 84% van de vraagprijs.

In deze bijzondere aflevering ontvangt geen van de deelnemers uiteindelijk de vraagprijs. Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Bekijk de aflevering dan snel terug via Uitzending Gemist.

Over de auteur

Rianne van de Pas

Reisfanaat en gek op kleinschalige accommodaties.

Laat een reactie achter