Geclassificeerde B&B

Breng de zomer door bij de nieuwste B&B’s met kwaliteitstulpen

Kijk je uit naar een zomer zonder zorgen? Kies dan voor een onvergetelijke vakantie bij een tulpen-B&B in Nederland! Maar liefst twintig nieuwe B&B’s zijn sinds kort in het bezit van een officieel kwaliteitskeurmerk, bekijk ze allemaal en boek direct je verblijf via Bedandbreakfast.nl.

Nieuwste 5-tulpen-B&B’s
Zowel B&B Het Stalhuys in Reeuwijk als Van der Gang Suites in Dokkum zijn toegetreden tot de hoogste klasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Bij deze B&B’s is het volop genieten van luxe faciliteiten en een uitgebreid ontbijt vol streekproducten!

Geclassificeerde bed and breakfasts met 4 tulpen
Maar liefst elf nieuwe B&B’s zijn gecertificeerd met 4 tulpen, waaronder De Laatste Stuiver in Nijetrijne, Adrichem en Scherpenseel in Middelburg, Bed en Brood in Veere, B&B Ut Atuljeeke in Soerendonk en Fred and Breakfast in Uitdam. Daarnaast hebben ook B&B De Turfstaeker in Ospel, De Raaphorst in Wassenaar, Bed & Breakfast Terras3 in Nuland, De kop van Drenthe in Vries, babelbnb in Cornwerd en B&B De Brink in Maarsbergen een welverdiende plaats gekregen in de 4-tulpencategorie.

bed and breakfast met kwaliteitstulpen

Het Stalhuys is één van de B&B’s waar sinds kort de classificatievlag mag worden uithangen, gefeliciteerd Joyce en Edward!

Gecertificeerde B&B’s: categorie 3 tulpen
De kwaliteitscategorie met 3 tulpen is weer aangevuld met ware pareltjes zoals De Kruidenverwennerij in Roermond, B&B Groenland in Waarland, Afslag Nagele in Nagele, Bed en Breakfast Hoeve zonzicht, Vúr de Diek in Bunschoten-Spakenburg, In de Kromme Jak in Zwolle en Design B&B Hei15 in Sint Geertruid. Met zoveel mooie tulpen-B&B’s wordt het nog lastig kiezen waar de vakantie naartoe zal gaan!

Bed and breakfast met kwaliteitstulpen boeken
Wist je dat ieder bed and breakfast met kwaliteitstulpen periodiek bezocht én gecontroleerd wordt door een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland? Bij een tulpen-B&B ben je dus altijd verzekerd van een onvergetelijk verblijf vol kwaliteit, zo geniet je optimaal van een zorgeloze zomervakantie! Boek snel je verblijf via Bedandbreakfast.nl en betaal géén reserveringskosten.

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Elk bed en breakfast dat deelneemt aan het classificatiesysteem wordt periodiek bezocht en gecontroleerd door een mystery guest van de stichting. Aan de hand van het bezoek en een objectieve normenlijst volgt de indeling in één van de volgende tulpencategorieën:

1 tulp I 2 tulpen I 3 tulpen I 4 tulpen I 5 tulpen

Een bed en breakfast kan dus 1 tot 5 tulpen hebben: van eenvoudig tot zeer luxe. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Kies ook voor een bed en breakfast met kwaliteitskeurmerk en ga een zorgeloos verblijf tegemoet!

Laat een reactie achter