Inspirerende Bestemmingen

Goedkoop overnachten bij Gastvrije B&B’s in Nederland

Bedandbreakfast.nl; Goedkoop overnachten bij Gastvrije B&B’s in Nederland

Ontdek hoe leuk Nederland is en ga goedkoop overnachten bij gastvrije B&B’s; ook met een klein budget is het groots genieten! Voor een mooi bedrag tussen de 40 en 55 euro per nacht, verblijf je met z’n tweeën bij de volgende accommodaties met ontbijt.

B&B Mieke – Noord-Brabant

Geniet van de Brabantse gastvrijheid bij Bed and Breakfast Mieke in Rijen. Voor een gezellige tweepersoonskamer betaal je € 55,- per nacht, inclusief een heerlijk ontbijt dat ’s morgens wordt geserveerd in de woonkamer. Bovendien vind je in de directe omgeving een mooie mix van authentieke dorpen, bruisende steden en natuurgebieden: perfect voor wandelaars en fietsers.

Bed and Breakfast Mieke

Logeerboerderij Hippago – Drenthe

Trek eropuit in de Drentse natuur en ga goedkoop overnachten bij Logeerboerderij Hippago, waar je diverse gastenverblijven vindt met verschillende prijzen. Het meest voordelig is de budget B&B in de vorm van een Trekkers pipowagen, deze accommodatie is allen geopend tussen 1 mei en 1 oktober. Voor twee personen betaal je € 45,- voor een unieke slaapplaats met gedeeld sanitair én ontbijt.

Logeerboerderij Hippago

Lijesen-Rozema – Friesland

Reis af naar Friesland voor een onvergetelijke trip langs de beroemde elf steden. Of je nu deze tocht aflegt per boot, fiets of schaats; kies ook voor een fijne overnachting bij Lijesen-Rozema in het dorpje Balk. Vanaf € 45,- kun je hier kiezen uit drie verschillende gastenkamers met een gezamenlijke badkamer. Grote pluspunten van deze B&B zijn de hartelijke ontvangst en het uitgebreide ontbijt.

B&B Lijesen-Rozema

Klein Eisbeek – Gelderland

Ben je enigszins avontuurlijk ingesteld en wil je voor € 40,- goedkoop overnachten in Gelderland? Dan is een verblijf in De Blokhut van Klein Eisbeek echt iets voor jou. Deze bijzondere gastenkamer heeft geen stromend water, daarentegen is er wel een lampetkan, waskom en een chemisch toilet aanwezig. Het is misschien een tikje basic, maar het uitzicht op de lommerrijke tuin is onbetaalbaar!

Klein Eisbeek

De Bosrand – Groningen

De noordelijke provincies lenen zich perfect voor een voordelige vakantie in eigen land. Ga cultuur snuiven in het historische Groningen of Appingedam en kom daarna tot rust op het weidse platteland. Goedkoop overnachten kan bij het knusse Recreatiecentrum De Bosrand. De voordeligste kamer kost hier € 40,- per nacht, waarbij het ontbijt in het gezellige café is inbegrepen.

De Bosrand

Goedkoop overnachten bij B&B’s

Heb jij een ander budget in gedachten of andere wensen voor jouw ideale B&B? Geen punt, overal in Nederland kun je goedkoop overnachten bij gastvrije B&B’s. Ontdek snel de leukste accommodaties voor de beste prijzen, er is voor ieder wat wils!

Ontdek je ideale B&B

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter