B&B Aanraders

5 Landelijke B&B’s voor Speciale Overnachtingen

Bedandbreakfast.nl; Speciale Overnachtingen bij unieke B&B’s

In Nederland kun je bij tal van landelijke accommodaties terecht voor speciale overnachtingen. Het aanbod is groot; daarom hebben wij alvast 5 unieke B&B’s voor je geselecteerd om je op weg te helpen. Welke Bed and Breakfast kies jij?

Erve Grootenhuys – Deurningen

Reizigers die speciale overnachtingen het liefst combineren met wellness, zullen zich zeker vermaken bij Erve Grootenhuys. Doordat er volop gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen als hout en metaal, is deze Twentse B&B is volstrekt één met de natuur. Bovendien is er op een erf een binnenzwembad aanwezig met een Finse én een infrarood sauna. Reserveer snel één van de vier ruime gastenkamers en verheug je op een heerlijk verblijf.

Erve Grootenhuys

B&B Singelstate – Gorredijk

Voor speciale overnachtingen ben je bij B&B Singelstate in Zuid-Oost Friesland aan het juiste adres. Je beschikt hier over een prachtige gastenkamer in het voorhuis van een voormalige boerderij. Het heden en verleden zijn bij deze geclassificeerde B&B mooi met elkaar verbonden. Zo vind je naast de comfortabele boxspring bedden, ook een authentieke bedstee. Na een goede nachtrust, wacht ‘s morgens een uitgebreid ontbijt met biologische producten.

B&B Singelstate

Bed&Breakfast de Cley – Noordwijk

Wat denk je van speciale overnachtingen in een voormalige agrarische schuur in Noordwijk? Er zijn twee gastenkamers en twee suites waaruit je kunt kiezen, die allemaal stijlvol zijn ingericht en uiteraard over een eigen badkamer beschikken. Het ontbijt wordt ‘s morgens geserveerd in de ruime keuken en bij goed weer op het terras. Goed om te weten: vanuit deze gloednieuwe accommodatie ben je binnen een mum van tijd in de duinen, op het strand of in het bos!

Bed&Breakfast de Cley

Landrop Bed & Breakfast – Hoogeloon

Een landelijke ligging, romantisch ingerichte gastenkamers en Brabantse gastvrijheid; Landrop Bed & Breakfast heeft alles in huis voor speciale overnachtingen. Drink een drankje in de sfeervolle tuinkamer en verken vervolgens de grote tuin met weide, paddenpoel en boomgaard. Ben je gek op lekker eten? Naast een uitgebreid ontbijt vol streekproducten, is het na overleg ook mogelijk om aan te schuiven voor een heerlijk diner op sterrenniveau.

Landrop Bed & Breakfast

B&B De Veluwe Hoeve – Eerbeek

De Veluwe is een geliefde bestemming voor binnenlandse vakanties en speciale overnachtingen. Als je op zoek bent naar rust en ruimte, dan is B&B De Veluwe Hoeve een goede optie. De drie schitterende gastenkamers zijn van alle gemakken voorzien, waaronder een pantry en privé terras. In de directe omgeving vind je tal van fiets- en wandelroutes in de natuur, maar steden als Zutphen en Apeldoorn zijn ook dichtbij. Kortom: een fijne plek om te vertoeven!

B&B De Veluwe Hoeve

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

Laat een reactie achter