Zakelijke B&B

5 Redenen om op zakenreis in een zakelijk B&B te slapen

Zakelijke B&B

Rustig werken bij B&B Buitenwerkplaats Amsterdam, logeer- en werkplek voor zelfstandigen en groepen.

Wist je dan één op de drie B&B-gasten in Nederland een zakelijke reiziger is? Steeds meer professionals geven tijdens hun business trip de voorkeur aan een bed & breakfast boven een hotel. Vijf redenen om op zakenreis te overnachten in een bed and breakfast – met tips voor zakelijke B&B-accommodaties.

1. Een B&B is persoonlijk – en dat is best fijn op zakenreis
Zeg nou zelf: als je de hele dag in een congreszaal hebt gezeten, ga je dan na afloop liever naar een anoniem hotel of naar een B&B waar de gastheer- of vrouw je hartelijk welkom heet? Na een dag hard werken is ‘thuiskomen’ in de persoonlijke sfeer van een bed en breakfast wel zo prettig.

Bed and Breakfast La Vie en Rose

B&B La Vie en Rose in Grootschermer: zakelijk overnachten in een persoonlijke sfeer.

2. B&B’s zijn prima uitgerust voor zakenreizigers
Luxe bedden, privésanitair en gratis Wi-Fi: de meeste B&B’s zijn prima uitgerust voor de veeleisende zakenreiziger. Sommige accommodaties beschikken zelfs over een compleet uitgeruste vergaderruimte. Ben je graag zeker van kwaliteit, kies dan voor een geclassificeerd B&B. Zo weet je precies waar je tijdens je business trip aan toe bent.

werkplek_buitenwerkplaats_amsterdam

De ‘Hoekkamer’, een van de aantrekkelijke werkruimtes van B&B Buitenwerkplaats Amsterdam in De Rijp.

3. Een bed & breakfast is duurzaam
Bed and breakfasts zijn kleinschalig en ingericht in bestaande bebouwing. Ze vergen geen grootschalige milieubelastende nieuwbouw. Daarmee passen B&B’s als zakelijke logiesaccommodatie prima binnen een corporate MVO-beleid.

4. Voor een B&B reis je nooit ver
Waar je meeting ook plaatsvindt, er is altijd wel een bed en breakfast vlakbij. Op Bedandbreakfast.nl vind je meer dan 18.000 B&B-kamers en appartementen in heel Nederland, zelfs middenin de natuur. Ideaal na die heidesessie!

Bed en breakfast Zakelijk

Bij B&B Groot Overhorst in Voorthuizen overnacht je in een schaapskooi aan de rand van de Veluwe.

5. Bed and breakfasts zijn voordelig
De prijskwaliteitverhouding van Nederlandse B&B’s is uitstekend. Een overnachting met ontbijt in een bed en breakfast is gemiddeld tientallen euro’s goedkoper dan een hotelkamer: een snelle kostenbesparing voor je bedrijf.

Bekijk zakelijke B&B’s in Nederland
Zakelijke bed & breakfasts vind je eenvoudig op Bedandbreakfast.nl. Bekijk alvast deze selectie van B&B’s voor zakenreizigers en boek rechtstreeks bij de eigenaar, zonder reserveringskosten.

Over de auteur

Avatar

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter