Televisie

Kandidaten aflevering 3 Bed & Breakfast Omroep Max

Vanavond is het tijd voor de derde aflevering van Bed & Breakfast bij Omroep Max. De deelnemers bezoeken elkaars accommodatie en beoordelen wat zij hun verblijf waard vonden. Dit keer krijgen we een kijkje in de keuken van twee B&B’s in de provincie Noord-Brabant en één uit Limburg.

Bed & Breakfast Omroep Max; logeren op een kamelenboerderij
Zorg dat je op tijd klaar zit voor de televisie, want de komende uitzending belooft extra speciaal te worden! De deelnemers logeren dit keer namelijk bij B&B De Kamelenmelkerij in Noord-Brabant, dit is de enige boerderij in Europa waar kamelenmelk wordt geproduceerd. Hoe zouden de kandidaten reageren op een glaasje verse kamelenmelk bij het ontbijt?

Bed & Breakfast Omroep Max aflevering 3

Gaaf! De deelnemers van ‘Bed & Breakfast’ gaan logeren bij B&B De Kamelenmelkerij in Berlicum.

Kamelensafari
Als gast van B&B De Kamelenmelkerij kun je kiezen uit vijf luxe kamers, waarvan twee geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Uiteraard is de logeerpartij niet compleet zonder een bezoek aan de stallen en weides waar de kamelen verblijven: B&B-eigenaren Frank en Dorieke nemen je graag mee op een heuse safari!

Bed & Breakfast Omroep Max

Overnachten bij B&B De Kamelenmelkerij in Berlicum is een bijzondere ervaring.

Bed & Breakfast Omroep MAX: deelnemers Brabant en Limburg
Naast het avontuur in Brabant, zijn de de deelnemers te gast in Limburg bij B&B Vijfsterrenhofje waar ze slapen in een knusse boshut. Als laatst brengt het gezelschap een bezoek aan Pastorie de Mortel in Mortel. Deze B&B beschikt over ruime gastenkamers en daarnaast is er ook een speciale zorgkamer met hoog-laag bed. Bovendien is er 24 uur per dag deskundige hulp aanwezig.

Nieuwsgierig?
Sta je al te popelen om de nieuwste aflevering van Bed & Breakfast bij Omroep Max te bekijken? Stem dan maandag om 21.20 uur je televisie af op NPO1. Tip: praat tijdens de aflevering mee via Twitter en gebruik de hashtag #benb. Veel plezier!

Bed & Breakfast MAX
Maandag 13 november, 21.20 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Deel dit artikel

Over de auteur

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas was van 2011 tot 2019 werkzaam als marketing medewerker bij Bedandbreakfast.nl.

Laat een reactie achter